fbpx
Stakkels lille Peter og hans vanddunk
Af Leif Rosenkilde Engvej 2 2625 Vallensbæk Lille Peter og drikkedunken har faktisk intet med Sportscaféen og forpagteren at gøre. Men alligevel har Henrik Rasmussen gang på gang trukket staklen frem, som om han ikke havde lov til at komme i idrætscenteret. Ja til tider kunne det næsten fremstå som om forpagteren Carina havde jaget […]

Af
Leif Rosenkilde
Engvej 2
2625 Vallensbæk

Lille Peter og drikkedunken har faktisk intet med Sportscaféen og forpagteren at gøre. Men alligevel har Henrik Rasmussen gang på gang trukket staklen frem, som om han ikke havde lov til at komme i idrætscenteret. Ja til tider kunne det næsten fremstå som om forpagteren Carina havde jaget staklen på flugt. Det er pinligt at vores borgmester fordrejer tingene så voldsomt.
Det er også pinligt når historien om en reception fordrejes til en udbudsforretning hvor flere kunne byde ind, herunder forpagteren.
Når der reelt var tale om at Kommunen selv stod for receptionen og alle vilkår dermed blev skjult. Var der sponsorbidrag inde med kage, brød eller andet? Blev der hyret ekstern personale eller var det kommunalt ansatte, der gennemførte det? Ja det ser ikke ud til at have været rimelige vilkår for forpagteren.
Det har aldrig været nemt at få det til at løbe rundt for en forpagter af Caféen. Forpagteren før Carina havde det svært, men så vidt jeg husker, hjalp kommunen da med en fleksibel husleje. Det var sikkert fornuftigt dengang, men hvorfor skal man da så helt over i den anden grøft og direkte konkurrere den nuværende af banen.
Måske har temperamentet løbet lidt for hurtigt i denne sag.

Folkebladet har givet Henrik Rasmussen (K), borgmester i Vallensbæk, mulighed for at svare på læserbrevene. Men Henrik Rasmussen ønsker ikke at udtale sig yderligere, da han mener, der allerede er svaret på de emner, der bringes op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top