fbpx
Skolebogen skiftes ud med Sommerbogen
Somerbogen.jpg
Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. I skolernes sommerferie kan børnene holde læsningen ved lige i læsekonkurrencen Sommerbogen. Glostrup Bibliotek står klar med gode bøger og læsetips til formålet

Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for de 7-14 årige med et meget enkelt koncept: Tilmeld dig på Glostrup Bibliotek, læs tre bøger efter eget valg og anmeld dem på Biblo.dk eller på anmeldelsessedler, som fås på biblioteket. Så får man en gratis gavebog af biblioteket. Hvis anmeldelserne skrives på Biblo.dk er man desuden med i konkurrencen om de fire hovedpræmier, som er en iPad Mini og en masse gode bøger.
Formålet med Sommerbogen er at give de 7-14 årige lyst til at blive ved med at læse hen over sommerferien. På Glostrup Bibliotek har man god erfaring med Sommerbogen fra tidligere år. Sidste år deltog ca. 4.000 børn fra hele landet i Sommerbogen og tilsammen lavede de omkring 13.000 anmeldelser.
Sommerbogen 2016 er åben til 20. august.
Det er første gang, at Sommerbogen foregår på Biblo.dk, som er folkebibliotekernes nye digitale bibliotek og mødested for tweens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top