fbpx
Sankt Hans med masser af vand
9_Lions-Vallensbæk_Borgmester-Henrik-Rasmussen-holder-båltale-22.15.jpg
I Vallensbæk Havn nåede man ikke at tænde bålet, inden regnen brød løs. Derfor måtte borgmester Henrik Rasmussen (K), tale inden for. Foto: Lions Vallensbæk
VALLENSBÆK. Torsdag blev der fejret Sankt Hans flere steder i Folkebladets område. Men regnen tog over

På Vallensbæk Havn var der igen i år lagt op til fest, da Lions og Vallensbæk Kommune afholdt den traditionsrige Sankt Hans fest.
Festen startede kl. 16, og igen i år underholdt Vallensbæk Musikskole indtil børnebålet blev tændt.
Kl. 19 holdt borgmester Henrik Rasmussen (K) båltale for børnene og tændte efterfølgende børnebålet. Heksene var som tidligere år lavet af daginstitutionen Stien.

Så kom regnen
19.30 gik bandet Rock N’Roll Revival på scenen, og de cirka 1.000 deltagere havde således godt i gang festen. Men så åbnede himlen sig og lod vandet skylle ind over festen som sjældent set.
Voksenbålet blev aflyst på grund af regn og torden, og Henrik Rasmussens båltale blev i stedet gennemført i det ene festtelt for de tilbageværende deltagere.

Brug for fælles fejringer
Også Brøndby Strand Sejlklub holdt Sankt Hans Aften, og her var man så heldig at få tændt bålet og holdt båltale, inden regnen satte ind.
Aftenens båltaler var tidligere borgmester Ib Terp. Han talte om nødvendigheden af at fejre noget sammen og sagde blandt andet:
– Vi har behov for at fejre noget i fællesskab, at få et fælles afbræk i hverdagen. Altså ikke bare fødselsdage eller bryllupsdage. De er jo mere individuelle.
Desuden talte Ib Terp om Brøndbys økonomi og det nødvendige i at bruge penge på blandt andet et nyt Gildhøjhjem og et nyt Lionslund.

Desuden blev der også holdt Sankt Hans Aften i Middelalderlandsbyen og ved Nygårdskirken.

Se flere billeder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top