fbpx
Nyt sundhedscenter indviet
gruppefoto.jpg
Borgmester i Brøndby, Kent Max Magelund, med repræsentanter fra de syv sundhedsaktører, der nu er rykket ind i Sundhedscenter Park Allé 156. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Huset var stuvende fuldt, da Sundhedscenter Park Allé 156 blev åbnet i fredags

I det tidligere privathospital på Park Allé 156 i Brøndby er der nu åbnet et nyt sundhedscenter, der har taget navn efter adressen, og som derfor hedder Sundhedscenter Park Allé 156.
Det nye sundhedscenter blev åbnet officielt i fredags med mange besøgende, der kunne se huset og besøge de syv sundhedsaktører, der har til huse i bygningen.
Ved åbningen holdt Kent Max Magelund (S) tale og sagde blandt andet:
– Med Sundhedscenter Park Alle 156 har vi, der arbejder på rådhuset, fået en rigtig interessant ny nabo: Et hus, der ligger helt centralt placeret i Brøndby, der både rummer tilbud fra vores kommunale verden, fra private aktører og som tilmed har et lægehus med tre læger. Dermed har vi fået et nyt hus i Brøndby, hvor sundhed på flere forskellige niveauer går hånd i hånd, og hvor borgerne kan nyde godt af, at så mange tilbud er samlet under samme tag.
I Sundhedscenter Park Allé 156 finder man Kontinensklinik Brøndby, Gildhøj Fysioterapi, Lægerne Kirkebjerg, Slankekonsulent og Personlig træner, massør til børn og voksne, fodklinik, og en NLP coach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top