fbpx
Nyt køkken på Ældrecenter Hvissinge
ldrecenter-hvissinge.jpg
Marianne Engel klippede snoren til det nye køkken/alrum. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Onsdag 1. juni blev det nyetablerede køkken/alrum på Ældrecenter Hvissinges afdeling 3 indviet

Beboere, pårørende, personale og samarbejdspartnere var mødt talstærkt op for at fejre det nye køkken med champagne, kransekage og jordbær, og formand for Social- og Sundhedsudvalget Lars Thomsen (V) holdt tale, før snoren blev klippet af beboer Marianne Engel.
Beboernes ønske er, at de selv skal kunne deltage aktivt i hverdagen og for eksempel tage porcelæn i skufferne, deltage i borddækning og oprydning omkring maden.
– Med det nye køkken følger muligheden for at opleve duften af mad og nybagt kage i eget køkken. Dette stimulerer den enkeltes appetit og giver større livskvalitet. Det giver også mulighed for aktiv inddragelse af beboerne i køkkenet. Vi har alle brug for at opleve, at vi udfolder vores potentiale – både individuelt og i fællesskab. Vi har med de nye rammer gjort det muligt for den enkelte beboer at udfolde sig både fysisk og socialt, siger Susanne Nielsen, afdelingsleder på Ældrecenter Hvissinge.
Ældrecenter Hvissinge har fokus på, at den enkelte borger har mulighed for at være styrmand i eget liv.
– For at vores beboere har de bedste forudsætninger for at mestre deres eget liv, var det nødvendigt at ombygge spisestuen på afdeling 3. Vi har nu skabt de bedst mulige rammer for, at den enkelte kan opbygge og vedligeholde et godt liv og deltage i de daglige gøremål ved måltiderne og det sociale samvær, siger Susanne Nielsen.
Ældrecenter Hvissinge vil i løbet af sommeren gerne styrke det tværfaglige samarbejde mellem borgere og frivillige.
– Har du lyst til at være frivillig på Ældrecenter Hvissinge og være med til at skabe livskvalitet for vores beboere, så ring til os, siger Susanne Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top