fbpx
Ny gynækolog i Glostrup
gynækolog2.jpg
Jens Kristensen er ny gynækolog i Glostrup. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Jens Kristensen har overtaget en gynækologisk praksis i Glostrup fra 1. juli. Her tilbydes undersøgelser for alle gynækologiske sygdomme og som noget nyt mulighed for medicinsk abort

I 18 år har Erik Engdahl drevet gynækologisk praksis på Hovedvejen i Glostrup, men fra 1. juli overtager Jens Kristensen den praksis. Jens Kristensen er 58 år gammel og kommer fra en stilling som overlæge på Herlev Hospital med speciale i netop gynækologi. Han har også tidligere været syv år på Glostrup Hospital.
– Jeg var glad for at være i Glostrup, det er derfor jeg søger tilbage. Jeg trives godt her, siger han.
Jens Kristensen har i næsten 15 år arbejdet på privathospitaler ved siden sit arbejde i det offentlige system, og han har længe gået med drømmen om at blive fuldtids herre i eget hus.
– Nu vil jeg gerne være mig selv. Jeg vil gerne kunne stå inde for min behandling, det er blevet sværere i det offentlige, med de øgede krav til administrativt arbejde, siger han.
Ud over at han kender området, har det også været vigtigt for ham at overtage en veldrevet praksis.
– Jeg vidste, at den gynækologiske klinik i Glostrup har været veldrevet. Erik Engdahl er en dygtig og respekteret kollega. Jeg ville gerne et sted hen, hvor jeg kunne fortsætte stilen, siger han.

Kan næsten alt
Som speciallæge i gynækologi skal man kunne lidt af hvert.
– Jeg har beskæftiget mig med stort set alle dele af gynækologien. Det er vigtigt for mig at være fagligt velfunderet, siger han.
Han har derfor også ansat Helene Braun, en erfaren gynækologisk sygeplejeske, til at hjælpe sig på klinikken.
Ud over at tilbyde de samme behandlinger inden for gynækologien, som Erik Engdal gjorde, vil Jens Kristensen tilbyde en ting mere.
– Jeg vil tilbyde medicinsk abort. Kvinder kan ringe direkte til mig uden en henvisning fra egen læge og der vil ikke være ventetid. Medicinsk abort er en mulighed ind til 9. uge. Hvis det er indenfor den tid anbefaler sundhedssystemet i Danmark, at man får lavet en medicinsk abort. Så får man noget medicin og kan abortere derhjemme, siger Jens Kristensen.
Som tidligere er der også et tilbud til gravide, der har haft smerter eller blødning eller er i tvivl om graviditeten er indenfor livmoderen.
– De skal have en henvisning fra egen læge, men kan komme til indenfor to dage, siger Jens Kristensen.
Et af hans tidligere specialer er kræft i de gynækologiske organer.
– Kvinder, der har blødning ved samleje, og kvinder, der får blødning efter, at de er holdt op med at have menstruation, tilbydes akut konsultation. I den situation er det meget rart at få et svar hurtigt, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top