fbpx
Motorvej på vej tilbage i gammel bane
M3-luftfoto.jpg
Ved Motorring 3 syd for Holbækmotorvejen i Brøndby er Banedanmark ved at afslutte arbejdet med en ny brokonstruktion. Foto: Banedanmark
BRØNDBY. Banedanmark afslutter snart arbejdet ved Motorring 3 i Brøndby

Ved Motorring 3 syd for Holbækmotorvejen i Brøndby er Banedanmark ved at afslutte arbejdet med en ny brokonstruktion, der skal føre den nye højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted under motorvejen.
Det betyder, at trafikken på Motorring 3 lægges tilbage til motorvejens oprindelige forløb, hvilket vil ske i to etaper frem til midten af juli.
Først lægges trafikken tilbage i den sydgående retning, og cirka en måned senere lægges trafikken tilbage i nordgående retning.
Mens arbejdet foregår, er det af hensyn til sikkerheden nødvendigt at sænke hastigheden til 80 km/t.

Først sydpå
Natten til lørdag den 18. juni 2016 omlægges trafikken i sydgående retning. Omlægningen sker om natten for at mindske de trafikale gener i forbindelse med arbejdet.

Arbejder i midterrabat
Når trafikken i sydgående retning er omlagt, skal Banedanmark udføre en række afsluttende arbejder i vejens midterrabat. Arbejdet omfatter blandt andet fræsning af asfalt samt etablering og opsætning af autoværn, belysning og tavleportaler. Arbejdet forventes afsluttet i midten af juli 2016, og hastigheden vil indtil da være 80 km/t.

Så nordpå
Når Banedanmark har afsluttet arbejdet i midterrabatten, lægges også trafikken i den nordgående retning tilbage til motorvejens oprindelige forløb. Omlægningen af trafikken i nordgående retning forventes at foregå natten til lørdag den 16. juli.
Herefter vil det igen være muligt at køre med normal hastighed på Motorring 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top