fbpx
Kronprinsesse og Citybois til byjubilæum
Kronprinsesse-Mary-i-Vallensbæk-10.jpg
Kronprinsesse Mary var tidligere i år i Vallensbæk. Nu er hun på vej til Glostrup. Foto: Kim Matthäi Leland
GLOSTRUP. Kronprinsesse Mary kommer til festivalen til Glostrups byjubilæum. Popgruppen Citybois spille også

I år fylder Glostrup 825 år, og det skal fejres i stor stil. Sidste weekend i august er der stor festival på boldbanerne bag Glostrup Stadion. Her kommer Kronprinsessen og er med til at starte festen.
– Efteråret vil byde på to måneders festfyrværkeri med kongeligt besøg, optog gennem byen med alt fra folkedansere til brandbiler, fælles morgenmad for alle byens borgere, to dages by-festival med masser af kendte og mindre kendte musiknavne, fællessang efter svensk forbillede med Bjørn Tiedemann og vores eget byorkester, en stor oktoberfest, by-halvmaratonløb med borgmesteren i kanonform og en udvidet kulturnat, der slutter af med festfyrværkeri, blot for at nævne en lille del af løjerne, siger borgmester John Engelhardt.
Glostrup Kommune kan endnu ikke melde noget officielt ud om, at kronprinsessen kommer. Men ifølge Folkebladets oplysninger skal hun åbne festivalen i parken bag Glostrup Stadion lørdag den 27. august. De sidste detaljer om besøget er dog endnu ikke på plads.

Citybois kommer
Det har tidligere været annonceret, at Sko/Torp, Søs Fenger, L.I.G.A. og flere andre musikere kommer til festivalen.
Nu er der blevet tilføjet endnu et musiknavn, nemlig Citybois. Citybois består af de to drenge Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, der blev kendt gennem deres deltagelse i X Factor 2015. Popduoen havde Thomas Blachman som mentor og endte på en fjerdeplads. De er især populære blandt teenagere, og senest spillede de til Distortion i København.
Det er blevet muligt at få Citybios til at spille via et sponsorat fra Danske Bank.
– Vi glæder os til at være med til at fejre byen og til at sætte gang i byfesten med Citybois. De er underholdende, og samtidig vil vi gerne byde ind med noget for børn og unge. Derudover er vi også i fuld gang med at planlægge en række andre aktiviteter på plænen, siger Jesper Schou, områdedirektør i Danske Bank i Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top