fbpx
Karatemedaljer til Brøndby
Gladsaxe-Cup-Medaljer-til-Brøndby-Karate-1.jpg
Brøndby Karate vandt fire medaljer ved Gladsaxe-Cup. Fra venstre Ralph Hatting Hassan Mansour, Conrad Shah og Huma Idris. Foto: Brøndby Karate
SPORT. Brøndby Karate har netop vundet medaljer i landsdækkende turnering

Brøndby Karate har netop vundet fire medaljer ved en stor karateturneringer med deltagere fra hele landet. Dermed har det nye helt unge coach team af instruktører fået en vis rutine i at hjemtage medaljer til klubben.
De fire medaljer blev vundet af Ralph Hatting, bronze i kumite, Hassan Mansour, bronze i Kata, Conrad Shah, sølv i Kumite, og Huma Idris bronze i Kumite.

Målrettet indsats
Klubben har gennem det sidste års tid arbejdet med et nyt team af unge instruktører, som består af Harun Muharemovic, Huma Idris og Wail Atrari, alle unge sortbælter på 20 år eller yngre, som sammen har trænet karate i Brøndby Karate i over 12 år.
– Vi har længe prioriteret turneringsdeltagelse meget højt. Men vi har nu i gennem de sidste to år brugt langt de fleste af klubbens økonomiske midler på træningsudstyr og beskyttelsesudstyr og andre ting og sociale tiltag, som har kunnet forbedre sammenholdet og den kampmæssige udvikling på kampholdet. Det er den målrettede indsats, vi nu ser resultatet af, siger klubbens ledende Coach Harun Muharemovic.
Klubben forventer en yderligere udbygning af kampholdet i den kommende sæson, hvor man allerede nu er i gang med at planlægge deltagelse i flere af de største nationale turneringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top