fbpx
Håndbolddrenge hædret
13340455_10207419252132042_405447270_o.jpg
Årets idrætsudøvere i Vallensbæk: fra venstre, træner Martin Johansen, Nicklas Teil Hansen, Andreas Skov, træner Finn Nikolajsen, Matheus Lenskjær Nikolajsen, Lui Damm, Alexander Vennervald Oprea, William Dahlgaard Johansen, Melvin Jønsson, Victor Huusfeldt Nielsen, Kasper Maigaard Rasmussen, Jonathan Corbard, Magnus Machholdt, Marcus Wibling Poulsen, Nikolai Sørensen, Simon Orland og Oscar Tommerup. På billedet mangler Jonathan Sonne Uholtt. Foto: VI39 Håndbold
SPORT. Vallensbæk U12 drenge i Håndbold er blevet kåret til årets idrætsudøver i Vallensbæk

Vallensbæk U12 drenge er blevet hædret af VI39s hovedbestyrelse, da de er blevet kåret til årets Idrætsudøver 2015/2016 i Vallensbæk.
Det sker ovenpå en sæson 2015/2016 med fine resultater: Finalen i AG cup, vinder af ØM cup, semifinale i Border Shop Cup, vinder af ministævne i Fuglede, sølvmedalje ved Haribo Cup og suveræne vindere af deres pulje i den bedste række for U12 drenge og kvalifikation til det uofficielle DM for U12.
Drengene fik overrakt vandrepokalen til holdet samt en pokal til hver enkel.
Og det var nogle stolte og overraskede drenge, der modtog prisen ved afslutningsfesten for sæsonen, som blev holdt på Egholmskolen.
Per 1. maj er drengene rykket op til U14, og nu venter større udfordringer, når den nye sæson starter efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top