fbpx
Glostrup Fægteklub vinder VM
SPORT. Glostrup Fægteklub løb med sejren da Vestegns Mesterskabet blev afholdt i Albertslund lørdag den 18. juni

Fægtere fra fire vestegnsklubber (Albertslund, Glostrup, Rødovre og Tåstrup) mødte op til kampen om at blive Vestegnens bedste klub. Dagen startede med fælles opvarmning og bød også på en lille forældreturnering. Dagen igennem blev der fægtet puljer og udslagning i tre aldersklasse, men også heppekor, kammaratskab og fair play blev bedømt. Glostrup Fægteklub vandt VM titlen og kunne dermed tage vandrepokalen med hjem.
De fire klubber er alle stiftet indenfor de seneste 2 år og dette var første Vestegnsmesterskab på et fint initiativ fra Albertslund Fægteklub. Det var en stor succes, så dette blev nok startskuddet til en ny tradition.
I sommerferien er der mulighed for at prøve kræfter med kården i forbindelse med Glostrup Kommunes sommeraktiviter. Den almindelige træning i klubben starter op igen d. 16. august og efter sommerferien udvides træningsmulighederne i form af yderligere en træningsdag samt ny lokalitet, Musisk sal på Vestervangskolen, hvor der er god plads til både gamle og nye medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top