fbpx
Drøm om svømmemedaljer
DÅM-2016.jpg
Svømmeklubben VI39 deltager i de kommende danske årgangsmesterskaber. Foto: VI39
SPORT. Svømmeklubben VI39 deltager i de kommende danske årgangsmesterskaber, og der er håb om medaljer

Den store finale står for døren, når svømmeklubben VI39 og deres kammerater i startfællesskabet VAT-Copenhagen den 25. til 28. juni drager til de danske årgangsmesterskaber (DÅM).
Forud for mesterskabet har svømmerne tilbragt mange timer med hård træning, kulmineret med trænerens frygtindgydende Hell Week, hvor hård træning kombineres med sjove udfordringer på styrke og udholdenhed.

Håb om medaljer
Til DÅM er det kun de bedste årgangssvømmere i Danmark, der deltager, da deltagelse i stævnet kræver udtagelse via en opnået kravtid.
Fra VI39 svømmeklub har 17 svømmere kvalificeret sig. Det er Joakim Køhn, Mikkel Jørgensen, Mohammed Ghizzaui, Casper Henriksen, Clara H. Olsen, Lærke Blond, Caroline v. Rasmussen, Peter Vinge-Maigaard, Mikkel Hansen, Sofie Hertzberg, Ida Fremming, Julie Laugesen, Luccas Brenner, Rasmus Nickelsen, Alexander Rendlev, Markus Munkholm og Nikolai Olsen.
Startfællesskabet VAT-Copenhagen, der udover VI39, er repræsenteret ved klubberne Glostrup, Taastrup, Albertslund og MK31, har hele 45 svømmere med ved DÅM. Traditionelt klarer VI39 og VAT-Copenhagen klubberne sig godt til DÅM, og der er fra trænernes side forventninger om medaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top