fbpx
Døgnrapporten uge 26
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Vestegnens Politi's døgnrapport

Butikstyveri
BRØNDBY.
Onsdag den 22. juni kl. 17.45 forlod ukendte gerningsmænd et supermarked på Gammel Køge Landevej i Brøndby med en indkøbsvogn, fyldt med varer, uden at betale for dem.

Bilbrand
BRØNDBY.
Fredag den 24. juni ved midnat blev det anmeldt, at to biler var i brand på Ulsøparken i Brøndby. Brandvæsnet fik slukket branden i begge biler, som begge var udbrændte. Ingen personer kom til skade ved branden, og brandårsagen undersøges fortsat.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Døgnet rundt på 4386 1448.

Butiksrøveri
BRØNDBY.
Søndag den 26. juni kl. 11.58 begik to unge mænd røveri mod Fakta på Kærdammen i Brøndby, da de forsøgte at forlade forretningen uden at betale for deres varer. Da en ansat i butikken løb efter dem, gav den ene gerningsmand ham et knytnæveslag i ansigtet, inden de løb væk fra stedet. De to gerningsmænd blev senere anholdt.U

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top