fbpx
Døgnrapporten uge 23
Mand truet med kniv BRØNDBY. Mandag den 30. maj kl. 12.49 blev en 63-årig mand passet op af to drenge på én knallert på Park Allé i Brøndby. Manden kom cyklende, da de to drenge kom kørende og truede manden med en kniv. Da et vidne kom cyklende forbi, stak de to gerningsmænd af fra […]

Mand truet med kniv
BRØNDBY
. Mandag den 30. maj kl. 12.49 blev en 63-årig mand passet op af to drenge på én knallert på Park Allé i Brøndby. Manden kom cyklende, da de to drenge kom kørende og truede manden med en kniv. Da et vidne kom cyklende forbi, stak de to gerningsmænd af fra stedet. Politiet kørte efter anmeldelsen rundt i området, hvor de fik øje på to personer på knallert, der passede til signalementet af gerningsmændene. Politiet forsøgte at bringe de to personer til standsning, men drengene fulgte ikke politiets anvisninger og forsøgte i stedet at flygte. Kort tid efter væltede knallerten ved et buskads, hvorfor politiet nu eftersatte drengene til fods. Drengene blev fanget og lagt i håndjern. Der blev efterfølgende fundet to knive i grøften, hvor den ene af drengene havde gemt sig. Drengene er hhv. 17-19 år.

Flere forsøg på indbrud
BRØNDBY.
Mandag den 30. maj omkring kl. 20 blev det anmeldt, at flere døre til private lejligheder var blevet sparket ind på Brøndby Nord Vej. Alle beboerne i opgaven er genhuset på grund af en tidligere vandskade, hvorfor alle lejlighederne var næsten tomme.

Butikstyve tilbageholdt
GLOSTRUP.
Mandag den 30. maj kl. 20.11 blev to personer tilbageholdt for butikstyveri i en dagligvareforretning på Hermods Allé i Glostrup. De to personer, der begge er 39 år, havde forsøgt at fylde en medbragt trolley og efterfølgende forsøgt at forlade butikken uden at betale for varerne. Politiet ankom til butikken og sigtede de to personer for butikstyveri. Én af de anholdte sås samtidig eftersøgt af fogedretten, hvorfor hun blev anholdt og bragt til Vestre Fængsel.

Dame udsat for tricktyveri
GLOSTRUP.
Onsdag den 1. juni blev en 71-årig dame udsat for tricktyveri foran sit hjem på Dalvangsvej i Glostrup. Damen havde siddet på ejendommens græsareal, da to gerningsmænd opsøgte hende og spurgte om vej til Glostrup Hospital. De fremviste et kort over København, der pludseligt blæste op foran hovedet på damen. Efter gerningsmændene havde forlagt stedet, opdagede damen, at hendes smykker var blevet stjålet.

Kvinde forsøgt udsat for tricktyveri
GLOSTRUP.
Onsdag den 1. juni kl. 8.30 blev en 48-årig kvinde udsat for tricktyveri på Stationsparken i Glostrup. Kvinden kom gående med sin cykel, da gerningsmanden angiveligt påkørte kvindens baghjul, hvorefter han kastede sig til jorden og ømmede sig. Kvinden hjalp manden op, men opdagede, at han havde stjålet hendes kortholder. Hun bad ham om at få sin kortholder tilbage, hvilket hun fik. Dog havde manden nået at stjæle flere dankort, inden han leverede kortholderen tilbage til kvinden. Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, ikke etnisk dansker, 30-40 år, 170 cm. høj med sort, kort hår med en spinkel kropsbygning. Manden havde sort fuldskæg og var iført en blåstribet bluse.

Tyveri fra nødhjælpscontainer
GLOSTRUP.
Lørdag den 4. juni kl. 15.17 blev det anmeldt, at seks personer var i gang med at stjæle indholdet fra en nødhjælpscontainer på Eriksvej i Glostrup. Et vidne havde set flere østeuropæiske personer i færd med at stjæle tøj fra en container, pakke det i poser og spænde det fast på taget af deres bil, hvor efter de forlod stedet. En politipatrulje blev hurtigt opmærksom på en udenlandsk indregistreret bil med mange poser på taget og rettede derfor henvendelse til de seks personer bilen. Alle seks personer blev sigtet og anholdt for tyveri, men ingen erkendte forholdet.

Mand påvirket af stoffer kørte bil
BRØNDBY.
Mandag den 6. juni kl. 01.30 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Strandporten i Brøndby. Føreren, en 21-årig mand fra Taastrup, viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet og anholdt for at have kørt bil i påvirket tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top