fbpx
Billedskolen udstiller
billedskolen.jpg
Sarah Svaneberg har malet denne vindmølle. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Billedskolen på Vestervangskolen har afsluttet sæsonen og udstiller nu malerier på skolen

En gang om ugen har et hold på 20 elever fra Glostrup Skole gået på billedskolen, der holder til på Glostrup Skoles afdeling Vestervang.
Her kan børn fra 3. til 9. klasse komme og lære mere om tegning, akvarel og maleri med akryl.
– Billedskolen har forskellige temaer fra år til år. I år har vi været inspireret af kunstmuseet Louisianas udstilling med 3D malerier, siger Annette Dannebrog Hansen, den ene af to lærere på billedskolen, den anden er Carina Dannebrog Hansen.
Annette fortæller videre om, hvordan billedskolen kan udvide elevernes interesse for billedkunst.
– Vi har billedskolen, for at eleverne kan udvikle deres forståelse for billedkust og udvikle deres tegneevner og finmotorik. De kan også udvide deres interesse for kunst og deres forståelse for det kunst, de ser i fjernsynet og på museer, siger hun.

Nye teknikker
En af eleverne fra billedskolen, der i fredags viste sine malerier frem til ferniseringen, var Sarah Svaneberg. Hun fortalte om, hvordan hun havde malet en vindmølle med nye teknikker, hun havde lært på billedskolen.
– Det er tredje år jeg går på Billedskolen. Jeg kan godt lide at tegne og male, men normalt har jeg ikke tid til det. Men det har jeg i billedskolen. I år har jeg lærte nye teknikker med at lave skygger og jeg har udfordret mig selv med et større lærred, siger hun.
Billedskolen er et tilbud til elever fra 3. til 9. klasse. Skolen kører en eftermiddag om ugen fra efterårsferien til påskeferien.
Billederne er udstillet på kontorgangen på Vestervangskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top