fbpx
Apropos fyrværkeri
Af Jeanett Hededal Nørrebred 28 2625 Vallensbæk Efter at have læst indlægget om kommunalbestyrelsen i Vallensbæks delte meninger om salg af fyrværkeri i Vallensbæk Nord, vil jeg gøre opmærksom på, at vi var rigtig mange, som syntes, det var et super godt initiativ at få lidt liv, på et ellers dødt område i vinterperioden. Fra […]

Af
Jeanett Hededal
Nørrebred 28
2625 Vallensbæk

Efter at have læst indlægget om kommunalbestyrelsen i Vallensbæks delte meninger om salg af fyrværkeri i Vallensbæk Nord, vil jeg gøre opmærksom på, at vi var rigtig mange, som syntes, det var et super godt initiativ at få lidt liv, på et ellers dødt område i vinterperioden.
Fra forår til efterår er der rimelig aktivitet i form af modelskibe og gåture ved køerne, men om vinteren ligger P-pladsen helt mørkt hen, og det var derfor hyggeligt at kunne se demonstration fire aftener i 10 minutter.
Hvis nogen har følt sig utrygge, må de da glæde sig over, at fyrværkeriloven er ændret, så der kun kan sælges få dage, fremfor tidligere, hvor hele december lød af bulder og brag fra kanonslag i for eksempel motorvejstunnellen i samme område. Man skulle hellere føle sig utryg ved de kassevogne med udenlandske nummerplader, som ofte holder på p-pladsen med slukkede lygter og laver hvad?
Og selvfølgelig bliver udbyderen nødt til at lave skilte, så folk kan finde stedet en mørk aften i december. At kalde skiltene grimme var vel ikke nødvendigt, når emnet var, om tilladelsen var i orden. Valgplakater er sandelig heller ikke kønne, men dem skal vi da se på i flere dage, end de fem, der omhandles her.
At blande risikoen for ”at borgere kommer til skade” ind i et tiltag, er måske lidt ude af proportioner. Det er mere farligt at krydse Vallensbækvej på grund af hurtigkørende, støjende biler og udrykninger, så kom ind i nutiden og støt op om driftige borgere, der får en god ide, der giver lidt næring til lokalsamfundet.
Fem dage på et år i en mørk tid, må være til at leve med, selv for dyr og utrygge borgere. Ikke engang højlandskvæget viftede med ørerne, og jeg var der selv til samtlige demonstrationer, da jeg elsker fyrværkeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top