fbpx
Vilde kampe i centeret
fægtning1.jpg
Små og store kunne prøve fægtning i centret den 1. maj. Foto: Glostrup Fægteklub
GLOSTRUP. Den 1. maj blev Glostrup Shoppingcenter invaderet af en flok fægtere fra Glostrup Fægteklub, der indbød centerets handlende til kamp – ikke på liv og død, men på klubbens medbragte plastikkårder

Dagen igennem prøvede mange børn og voksne kræfter med fægtningen, og mange af børnene vendte tilbage igen og igen.
– Det er vildt sjovt, lyder det fra en lille dreng, mens han trækker fægtemasken ned over ansigtet og gør sig klar til kamp mod en af klubbens fægtere med sine brødre heppende på sidelinjen.
Indimellem fægter klubbens børn og voksne mod hinanden med rigtige våben og lyden af metal mod metal giver genlyd i centeret.
Klubbens formand, Line Møller Hansen, er godt tilfreds med dagens aktivitet i centeret:
– Det er skønt at se de mange drenge og piger, der får julelys i øjnene over at få lov at prøve kræfter med fægtning og finde den indre Zorro frem. Hensigten med aktiviteten i dag er jo at give dem en oplevelse af hvor sjovt og udfordrende det er, så de får smag for mere og forhåbentlig dukker op til vores træningstimer.
For selvom Glostrup Fægteklub er byens nyeste sportsklub med kun halvanden år på bagen, så har klubben vokseværk og store ambitioner:
– På trods af, at vi er en relativ nystartet klub har vi allerede 27 medlemmer og både et børne- og et voksenhold, siger klubbens formand, Line Møller Hansen, og fortsætter:
– Der kommer nye medlemmer hver eneste måned, og vi håber at være mere end det dobbelte antal medlemmer inden for de første fire år. Faktisk er vi allerede vokset ud af de lokaler, vi træner i på Glostrup Stadion, så efter sommerferien rykker vi over på Vestervangskolen, hvor der er mere plads.
Glostrup Fægteklub træner hver tirsdag på første sal i Glostrup Stadionpark – børn klokken 17-18.30. Voksne klokken 19-21. Efter sommerferien træner klubben foruden tirsdag også torsdag fra 16.30-18.15 – begge dage i Musisk Sal på Vestervangskolen. Alle er velkomne til at komme til træningen og få et par prøvetimer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top