fbpx
Tid og Sted uge 20
Åbent hus på Produktions Højskole GLOSTRUP. Torsdag den 26. maj klokken 16 til 19 er der åbent hus på Glostrup Albertslund Produktions Højskole. Kom forbi og besøg den levende skole. Denne dag er alle værksteder åbne og der bliver mulighed for at se hvordan en produktionshøjsskole arbejder. Der vil også være salg af skolens produktioner […]

Åbent hus på Produktions Højskole
GLOSTRUP.
Torsdag den 26. maj klokken 16 til 19 er der åbent hus på Glostrup Albertslund Produktions Højskole. Kom forbi og besøg den levende skole. Denne dag er alle værksteder åbne og der bliver mulighed for at se hvordan en produktionshøjsskole arbejder.
Der vil også være salg af skolens produktioner og der vil også kunne købes kage og mad i kantinen, som er produceret af skolens elever.
Det hele foregår på Sydvestvej 129A, 2600 Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top