fbpx
Sportscaféen i Vallensbæk
Af Lizzie Clausen, formand for badmintonspillere under Ældre Sagen Folkebladet skriver, at brugere af Sportscaféen er kede af, at Carina Andersen har opsagt forpagtningen. Det er badmintonspillere under Ældresagen også. Det er lykkedes Carina at få den hensygnende café til at fungere og at være et hyggeligt sted at komme. Det er derfor beklageligt, at […]

Af
Lizzie Clausen, formand for badmintonspillere under Ældre Sagen

Folkebladet skriver, at brugere af Sportscaféen er kede af, at Carina Andersen har opsagt forpagtningen. Det er badmintonspillere under Ældresagen også.
Det er lykkedes Carina at få den hensygnende café til at fungere og at være et hyggeligt sted at komme. Det er derfor beklageligt, at Kommunen og forpagteren ikke har kunnet blive enige om betingelserne for driften af caféen.
Den aftale, der indgås med en ny forpagter, bør derfor ikke levne tvivl på dette punkt.
Vi forstår godt, at der er klubber, som ønsker at supplere midlerne til en klubs aktiviteter med salg i forbindelse med arrangementer. Modsat har klubberne også en interesse i, at der findes en Sportscafé på området.
Spørgsmålet er, om begge dele er forenelige, og om det vil få potentielle ansøgere om forpagtning af caféen til at trække sig.
Man ved, hvad man har, men ikke hvad man får. Vi så derfor gerne, at der bliver gjort et sidste forsøg på at få den nuværende forpagter til at blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top