fbpx
Sølv til andetholdet
ag2piger.jpg
AG U12 pigernes 2. hold fik sølv til Sjællandsmesterskaberne. Foto: Helle Jensby
HÅNDBOLD. Det blev til sølvmedaljer til Sjællandsmesterskabet i B1 rækken for pigerne fra AG U12 andetholdet

AG U12-pigerne kunne også sende deres 2. hold til slutspil om sjællandsmesterskabet her i weekenden. 2. holdet har gennem en flot sæson spillet sig til en 1. plads i B1-rækken, og skulle forsvare AG-farverne i B1-slutspillet i Helsingehallen.
Her blev det til to spændende kampe i en semifinalepulje mod HIK2 og Fredensborg. Begge kampe, hvor AG-pigerne kæmpede og sled, alt hvad de havde lært, og hev to sejre hjem med 14-13 og 13-12.
Søndag bød så på finale mod Holbæk. Holbæk havde vundet deres to kampe i semifinalepuljen med +9 og +14, så der skulle kæmpes. AG-pigerne spillede forrygende de første ti minutter af 1. halvleg, hvor de kom foran 7-2. Herefter skruede Holbæk op for blusset og halede stille og roligt ind på AG-pigerne. AG kunne gå til pause med en kneben føring, men Holbæk satte sig på 2. halvleg og kørte en 18-13 sejr i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top