fbpx
Socialdemokraterne satser på Kent Max Magelund
KMM-3-kopi.jpg
Socialdemokraterne i Brøndby har borgmester Kent Max Magelund som deres spidskandidat til næste års kommunalvalg. Foto: Socialdemokraterne i Brøndby
BRØNDBY. Da Socialdemokraterne i Brøndby for nyligt skulle vælge spidskandidat faldt valget på den nuværende borgmester, Kent Max Magelund. Hele partiet står bag

På det netop afholdte repræsentantskabsmøde for Socialdemokraterne i Brøndby blev principper for opstilling og valg af spidskandidat til kommunalvalget i november 2017 vedtaget. Efter at have gennemført denne proces, stod det klart, at der alene var en kandidat, nemlig den nuværende borgmester Kent Max Magelund.
Dette betyder, at første person på den socialdemokratiske liste nu er fundet, og herefter går en ny proces i gang med at få fyldt listen op med de øvrige kandidater.
– Vi er både i fællesledelsen og de tre partiforeninger glade for at have fået valget af spidskandidat på plads allerede nu. Det er endvidere også med stor tilfredshed, at vi således enstemmigt og med bred opbakning har valgt den siddende borgmester på denne plads til det kommende kommunalvalg, udtaler Niels-Henrik Hansen, formand for Socialdemokratiet i Brøndby, og fortsætter:
– Kontinuitet er vigtigt, når det drejer sig om kommunale spørgsmål. Selvom Kent Magelund tiltrådte som borgmester i løbet af denne valgperiode, har han allerede markeret sig på posten og har opbakning fra resten af den socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen, samt respekteret af de øvrige partier.

Bred erfaring
Desuden peger Niels-Henrik Hansen på, at Kent Max Magelund har en bred erfaring:
– Kent Magelund har tidligere været 1. viceborgmester, og haft plads i flere udvalg, hvor han også har været formand i visse, så erfaringen er der. Desuden er han i gang med sin 2. valgperiode i kommunalbestyrelsen, hvor til han ved det seneste valg i 2013 fik et flot personligt stemmetal. Det er derfor både en kompetent og vellidt kandidat, vi i Socialdemokratiet kan sætte øverst på listen til kommunalvalget i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top