fbpx
Skaberglæden får frit spil
borgernes-udstilling-2.jpg
Der er mange forskellig ting at se på Borgernes Udstilling. Foto: Peter Storm Hansen
GLOSTRUP. Borgernes Udstilling 2016 i Glostrup blev åbnet på behørig vis

Med Borgernes Udstilling 2016 bliver den lokale skaberglæde i Glostrup fejret for 28. gang siden 1987. I alt 33 borgere har valgt at tage udfordringen op, og de bidrager med 90 meget forskellige værker på den ucensurerede udstilling i Glostrup Fritidscenter. Udstillingen sætter ingen begrænsninger, og det giver hvert år kreativiteten frit spil.
Disse forudsætninger har igen i år skabt en alsidig og spændende udstilling, hvor farverige abstrakte motiver, kuperede landskaber og detaljerede portrætter hænger side om side med glasfigurer og sarte forårsblomster. Borgernes Udstilling er speciel, fordi den rummer det hele. Der er noget for enhver smag, og derfor skaber udstillingen år efter år begejstring hos både publikum og udstillere.
Udstillingen blev åbnet af medlem af Kulturudvalget Leif Meyer Olsen ved en fernisering torsdag 12. maj. Her havde publikum rig lejlighed til at studere de mange værker og tale med udstillerne, mens Glostrup Musikskoles klarinetensemble underholdte.
Borgernes Udstilling kan opleves frem til torsdag 2. juni. Udstillingen er arrangeret af Kulturudvalget i Glostrup i samarbejde med Glostrup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top