fbpx
Kulturløb i Brøndby Strand for hele familien
kulturløbet_cut_1.jpg
På søndag finder Kulturløbet sted i Brøndby Strand. Foto: Sole Nørgaard
BRØNDBY. På søndag finder Kulturløbet i Brøndby Strand igen sted. Et løb for hele familien

Søndag den 22. maj afholdes der for tredje år Kulturløb i Brøndby Strand.
Det populære løb starter ved Kulturhuset Brønden klokken 11, hvorfra to ruter vil føre løberne gennem en del af lokalområdet, fra parcelhuse og nyttehaver til skaterbane og parker.
Distancerne er denne gang på 2,8 km og 5,3 km, og som altid vælger man frit om man vil løbe eller gå ruten. I år åbnes løbet af Brøndbys borgmester Kent Max Magelund (S), der også løber med, og der er opvarmning 10.45.

Forfriskninger
Der er forfriskninger, når løberne kommer over målstregen. Udover rigeligt med vand, byder juicebaren på økologisk friskpresset juice, der kan nydes sammen med en brødhaps og grønne snacks leveret af Café 13 og Netværkskontoret.
Også i år er trækkes der lod om lidt præmier på startnumrene.

Sjove aktiviteter
Brøndby Strand Minigolf Klub stiller op med to baner, hvor man har mulighed for at prøve at få bolden i hul på færrest slag, og få en snak med nogen fra klubben. Pensionisthuset Stranden har fundet sjove havespil frem, som kan benyttes på plænerne.
Derudover er der farvekridt, så vi sammen kan pynte fliserne foran Brønden, så det kan blive et festligt skue og et rigtigt Kulturløb.

Gratis tilmelding på oplevbrondby.dk, tjek ind fra kl 10 på dagen.
Følg også med på Facebook under begivenheder i Brønden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top