fbpx
Hvorfor bruge millioner på rød ideologi?
Af Carsten Zacho LA-formand i Brøndby Bækkelunden 37 2660 Brøndby Brøndbys borgmester og fagbevægelsen indkalder til demonstration imod effektivisering og stiller i Folkebladet den 4. maj spørgsmålet om, hvor Brøndby kommune skal spare en procent til omprioriteringsbidraget. Borgmesteren og fagbevægelsen bør nok tænke ud af boksen. Vi har verdens højeste skattetryk og en offentlig sektor, […]

Af
Carsten Zacho
LA-formand i Brøndby
Bækkelunden 37
2660 Brøndby

Brøndbys borgmester og fagbevægelsen indkalder til demonstration imod effektivisering og stiller i Folkebladet den 4. maj spørgsmålet om, hvor Brøndby kommune skal spare en procent til omprioriteringsbidraget. Borgmesteren og fagbevægelsen bør nok tænke ud af boksen. Vi har verdens højeste skattetryk og en offentlig sektor, som kun leverer middelmådig service, og borgmesterens svar er populært sagt send mig flere af skatteborgernes penge.
Borgmesteren bør hellere stille spørgsmålene: Hvorfor er det vigtigere at bygge et ridecenter til over 20 millioner lige midt i et beboelsesområde med hestetransporter på private veje end at tilbyde god hjemmehjælp til de ældre? Hvorfor er det vigtigere at håndhæve rød ideologi og bruge millioner på at kommunen udfører serviceopgaverne fremfor at lade private virksomheder løse opgaverne? Hvorfor er det vigtigere at bruge over 30 millioner på en letbane, end at reducere sagsbehandlingstiden på otte uger i Teknisk Forvaltning? Sådan kan man blive ved med at stille spørgsmål om borgmesterens og systemets prioritering af skatteborgernes penge.
Private virksomheder og selvstændige har oplevet langt større krav til effektiviseringer og besparelser igennem de seneste ti år end den ene procent, som borgmesteren og fagbevægelsen nu vil demonstrere imod. En demonstration som med fagbevægelsens deltagelse ikke handler om god service til borgerne, men om at prioritere offentlige arbejdspladser over private arbejdspladser. Det er naturligvis kun rimeligt, at politikerne effektiviserer det offentlige mest muligt. For hver eneste krone som borgmesteren bruger, er der jo en borger som har knoklet dagen lang for at betale den i skat. Derfor må man forlange en langt større respekt for skatteborgernes penge.
Dog må jeg give borgmesteren ret i, at omprioriteringsbidraget nu blot skal bruges på populistiske projekter. Desværre har den nuværende regering ikke modet til at føre pengene tilbage til deres retmæssige ejere, nemlig borgerne.

Borgmester Kent Max Magelund (S) har ikke ønsket at kommentere på læserbrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top