fbpx
Frivillige får ny pris
g6jjg6fntrlzn1ojdsvu580egfqwg1jz-res960.jpg
Per Jensen (S), formand for Social- og Sundhedsudvalget glæder sig over byens frivillige aktiviteter og ser frem til den nye pris på området. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Brøndby Kommune har besluttet at Omsorgs- og Handicapprisen i stedet skal være en frivillighedspris

Den tidligere Omsorgs- og Handicappris er de sidste ni år uddelt til 11 Brøndby-borgere, der har gjort en forskel for ældre og mennesker med handicap i Brøndby Kommune.
Men prisen bliver nu afløst af Frivilligprisen på det sociale område. Per Jensen (S), formand for Social- og Sundhedsudvalget fortæller:
– Vi er glade for den indsats aktive borgere og frivillige, gør for kommunens ældre og mennesker med handicap. Som kommune vil vi gøre alt for fortsat at understøtte dem. Men frivilligheden har gennem de seneste år bredt sig til andre områder. Det, synes vi, er positivt. Det er for eksempel forældre, børn og voksne, som er sammen om uformelt boldspil, kreative sysler og lektiecafeer eller det nye Mænds mødesteder, der starter i Brøndby til sommer. Deres indsats er også prisværdig.
Derfor er det også nødvendigt at tænke frivillighed bredere, siger Per Jensen:
– Vi vil gerne understøtte mange forskellige fællesskaber gennem midlerne til frivilligt socialt arbejde eller for eksempel ved at stille lokaler til rådighed. Det gør os gladere og sundere at komme ud og være med i positive fællesskaber. Enten som den, der sætter i gang, eller den som kommer og er med. Det er jeg som formand for Social- og Sundhedsudvalget stor tilhænger af.

Hvert år uddeler Brøndby Kommune cirka 600.000 kr. til frivilligt socialt arbejde. Det er aktiviteter som lokale foreninger, grupperinger eller enkelte personer sætter i gang, der har et socialt sigte.
Har man forslag til, hvem der skal være den første til at modtage den nye pris, kan man kontakte Brøndby eller se mere på kommunens hjemmeside.
Har man en ide til en forening eller aktivitet, så ring til Ditte Larsen tlf.: 43 28 25 02.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top