fbpx
Et nyt fritidstilbud og nye udfordringer
Dalvangen19.jpg
Børnene fra Klub Dalvangen var på weekendtur i Vestsjælland.
GLOSTRUP. Overgangen fra SFO til klub kan være svær, men på Dalvangen klarer de det med en weekendtur til Vestsjælland

Klub Dalvangen har fået 53 nye børn 1. april, og bød traditionen tro på weekendkoloni for alle nye børn anden weekend i april. Klub Dalvangen har igennem mere end 20 år afholdt kolonier i Havnsølejren i Havnsø på Vestsjælland, som ligger i dejlige omgivelser ud til Sejerø bugt og med en flot udsigt med Nekselø i centrum.
– Det er et stort skridt for vores nye 3 klasser, at gå fra at være de store børn i sfo’en til at være de små børn i klubben. Men det har ikke skræmt dem væk, vi har nemlig fået 53 indmeldelser ud af 53 mulige. Med 230 børn indmeldt i klubben og 53 helt nye ansigter, er det ikke altid lige nemt for de voksne at lære de nye at kende. Derfor afholder Klub Dalvangen hvert år en weekendkoloni for de nye børn, så pædagogerne kan lære dem bedre at kende, siger Hanne Bonde, leder af Klub Dalvangen.
Selvom de kun have gået i klubben i ti dage, så drog 42 børn og seks pædagoger af sted til Havnsø lørdag d. 16 april. Der blev spillet fodbold, rundbold, leget på stranden og enkelte kom lidt for tæt på vandet, så nogle var ekstra glade for at man havde fået skiftetøj og ekstra sko med hjemmefra. Traditionen tror blev der spist burgere til aftensmad og så stod den ellers på råhygge hele aftenen. For nogle at børnene var det første gang, de skulle sove uden deres forældre i nærheden, men som så meget anden, er det noget af det, man skal lære i klubalderen. Søndag eftermiddag stod forældrene klar til at modtage deres børn ved klubben, og pædagogerne takkede for lån af børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top