fbpx
Døgnrapporten uge 19
Cyklist påkørt GLOSTRUP. Tirsdag den 3. maj kl. 15.42 overså føreren af en varebil, en 53-årig mand, en 55-årig kvindelig cyklist i krydset ved Digevangsvej og Byparkvej i Glostrup, da han svingede til højre. Ingen personer kom til skade. Mand kørte i frakendelsestiden BRØNDBY. Onsdag den 4. maj kl. 12.07 blev en personbil bragt til […]

Cyklist påkørt
GLOSTRUP.
Tirsdag den 3. maj kl. 15.42 overså føreren af en varebil, en 53-årig mand, en 55-årig kvindelig cyklist i krydset ved Digevangsvej og Byparkvej i Glostrup, da han svingede til højre. Ingen personer kom til skade.

Mand kørte i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Onsdag den 4. maj kl. 12.07 blev en personbil bragt til standsning på Holbækmotorvejen nær Brøndby, hvor føreren, en 24-årig mand fra København, blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Butikstyv tilbageholdt
GLOSTRUP.
Onsdag den 4. maj kl. 19.40 blev en 20-årig mand fra Glostrup tilbageholdt af en butiksvagt i en forretning i Glostrup Shopping Center, da vedkommende havde forsøgt at sjæle kød for et større pengebeløb. Manden skal betale erstatning for det ødelagte kød og er tildelt en bøde.

Indbrud i børnehave
GLOSTRUP.
Fredag den 6. maj kl. 06.57 brød en ukendt gerningsmand ind i en børnehave på Søndervangsvej i Glostrup. Vedkommende fik adgang til børnehaven ved at knuse en rude, hvorefter han bl.a. fik tilegnet sig iPads, computere og mobiltelefoner.

Harmonikasammenstød
GLOSTRUP.
Fredag den 6. maj kl. 14.50 blev det anmeldt, at der var sket et harmonikasammenstød på Hovedvejen i Glostrup, hvor seks personbiler var involveret. Føreren af bilen, der var skyld i sammenstødet, var en 23-årig kvinde fra Roskilde. Hun blev sigtet for ikke at have holdt den fornødne afstand til den forankørende. Ingen personer kom til skade.

Indbrud i forretning
BRØNDBY.
Lørdag den 7. maj kl. 02.29 brød en ukendt gerningsmand ind i en forretning på Søndre Ringvej i Brøndby, hvor vedkommende fik tilegnet sig et større kontantbeløb fra butikkens kasseapparat.

Alvorlig soloulykke på Køge Bugt Motorvejen
BRØNDBY.
Søndag den 8. maj kl. 06.24 skete en alvorlig soloulykke på Køge Bugt Motorvejen ved tilkørslen til Motorring 3 mod Helsingør nær Brøndby. Føreren, en 26-årig kvinde fra København, mistede herredømmet over bilen, hvori der sad to passagerer på hhv. 24 og 29 år, hvorefter bilen rullede rundt på taget flere gange. Flere ambulancer var ved ulykkesstedet, da politiet ankom, hvor de udøvede akut førstehjælp på alle bilens passagerer. Føreren af bilen var ved ulykken blevet slynget ud af bilens forrude, da hun angiveligt ikke havde sele på og var livløs, da ambulancen ankom. Hun blev kørt til Rigshospitalet, mens de to andre tilskadekomne blev kørt til Hvidovre Hospital. Politiet undersøger, om der var alkohol indblandet i ulykken. Kvindens tilstand er kritisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top