fbpx
Døgnrapporten uge 18
Indbrud på fritidsordning VALLENSBÆK. Lørdag den 23. april kl. 00.31 brød en ukendt gerningsmand ind på Pilehaveskolens SFO i Vallensbæk. Gerningsmanden knuste en rude til skolen med en brosten og skaffede sig efterfølgende adgang til fritidsordningens IT-lokale, hvorfra han stjal 23 iPads. Alle Apple iPads har indgraveringen ”Pilehaveskolen”. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra […]

Indbrud på fritidsordning
VALLENSBÆK.
Lørdag den 23. april kl. 00.31 brød en ukendt gerningsmand ind på Pilehaveskolens SFO i Vallensbæk. Gerningsmanden knuste en rude til skolen med en brosten og skaffede sig efterfølgende adgang til fritidsordningens IT-lokale, hvorfra han stjal 23 iPads. Alle Apple iPads har indgraveringen ”Pilehaveskolen”.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til Jacob Ulrich Krogh på telefon 72 58 73 38, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Indbrud på hospital
GLOSTRUP
. Mellem torsdag den 21. april og mandag den 25. april brød en ukendt gerningsmand ind på Glostrup Hospital, hvor vedkommende tilegnede sig forskelligt elektronik.

Kvinde forsøgt udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Mandag den 25. april kl. 11.44 blev en 82-årig dame forsøgt udsat for tricktyveri i sit hjem på Brøndbyøster Torv. Damen kom hjem fra sin indkøbstur, da en mand stod ved opgangen og tilbød hende at hjælpe hende op med varerne. Da manden kom ind i hendes lejlighed, rodede han damens taske igennem, hvorefter hun smed ham ud. Hun beskriver manden som: A: Mand med østeuropæisk udseende, 40-50 år, 165-170 cm. høj med sort, kort hår og var iført en vindjakke. Manden talte dansk med accent.

Villaindbrud
GLOSTRUP.
Mandag den 25. april mellem kl. 08-13.20 var der indbrud i en villa på Nordre Ringvej i Glostrup. En ukendt gerningsmand brød ind gennem et vindue i kælderen og stjal bl.a. smykker, elektronik og et større kontantbeløb.

Mand udsat for røveri
GLOSTRUP.
Mandag den 25. april kl. 15.40 blev det anmeldt, at en 80-årig mand fra Glostrup angivelig var blevet udsat for røveri tæt på sin adresse ved Sportsvej i Glostrup. Manden oplyste, at han havde set fire-fem unge mænd i færd med at skrue nummerpladerne af en bil, hvilket han syntes virkede mistænkeligt og valgte at tage et billede af dem. De fik øje på ham og blev vrede, hvorefter den ene gik over og tog fat i mandens arme, mens en anden rodede i mandens bukser og jakke for at finde kameraet. De tog kameraet og kørte væk fra stedet. Manden beskriver mændene som:
A: Mand, ikke etnisk dansker, 20-25 år, 185-190 cm. høj med en muskuløs kropsbygning og sort, kort hår iført sort tøj. Manden talte dansk.
B: Mand, Ikke etnisk dansker, 20-25 år, 175-178 cm. høj med en muskuløs kropsbygning og sort, kort hår. Han var iført mørkt tøj og talte dansk.
C: Mand, Ikke etnisk dansker, 20-25 år, med en muskuløs kropsbygning og sort, kort hår. Han var iført mørkt tøj og talte dansk.
D: Mand, Ikke etnisk dansker, 20-25 år, med kort, sort hår.
E: Mand, Ikke etnisk dansker, 20-25 år, med almindelig kropsbygning og kort, sort hår.

Højresvingsulykke
BRØNDBY.
Tirsdag den 26. april kl. 15.56 blev det anmeldt, at der var sket et uheld i krydset mellem Søndre Ringvej og Bromarksvej i Brøndby, hvor en 32-årig, kvindelig cyklist fra Greve var blevet påkørt af en højresvingende bil. Kvinden, der blev påkørt, kom lettere til skade og blev kørt til Hvidovre Hospital til behandling.

Indbrud på skole
BRØNDBY.
Onsdag den 20. april kl. 05.45 brød en ukendt gerningsmand ind på en skole på Krogagervej i Brøndby, hvor han stjal flere computere og iPads.

Indbrud i daginstitution
GLOSTRUP.
Torsdag den 28. april kl. 03.09 blev en alarm aktiveret til en daginstitution på Ørnebjergvej i Glostrup. En ukendt gerningsmand knuste en rude og tilegnede sig adgang, hvorefter vedkommende stjal forskellige elektronisk udstyr.

Mand uden førerret kørte over for rødt
GLOSTRUP.
Torsdag den 28. april kl. 8.20 blev en 31-årig mand fra Glostrup bragt til standsning af en patruljevogn, da han kørte over før rødt lys på Byparkvej, mens han talte i mobiltelefon. Manden havde tillige fået frakendt sit kørekørt, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret.

Alvorligt færdselsuheld på motorvejen
GLOSTRUP.
Torsdag den 28. april kl. 15.19 skete et alvorligt færdselsuheld på Frederikssundsmotorvejen tæt ved Nordre Ringvej, da en 18-årig kvinde kastede sig ud af en personbil med høj hastighed. Den bagfrakommende bil nåede at bremse, men blev ramt af endnu en bagfrakommende bil, hvormed pigen blev påkørt og fastklemt under bilen. Pigens tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Alt peger på, at pigens udspring var forsætligt, og der er tale om en tragisk hændelse.

Mand kørte påvirket i frakendelsestiden med stjålne plader
GLOSTRUP.
Lørdag den 30. april kl. 03.20 bragte en patruljevogn en personbil til standsning på Nordre Ringvej i Glostrup, da føreren foretog en U-vending, hvor det ikke var tilladt. Det viste sig, at føreren, en 35-årig mand fra Hvidovre, havde fået frakendt sit kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Manden blev tillige sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da en narkometertest gav positivt udslag. Det viste sig også, at manden kørte med stjålne nummerpladerne fra to forskellige biler. Manden erkendte, at han havde stjålet flere nummerplader ved Glostrup Svømmehal, hvorfor han tilmed blev sigtet for tyveri af nummerplader.

Mand sigtet for spirituskørsel
BRØNDBY.
Mandag den 2. maj kl. 00.04 blev en 41-årig mand fra Dragør sigtet for spirituskørsel på Brøndby Nord Vej. Manden blev set køre slingrende, hvor han krydsede flere af vejens spærrelinjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top