fbpx
Det lokale erhvervsliv satte hinanden stævne
IMG_7904.jpg
Clara Lund Christensen vandt ungdomsprisen fra Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Foto: Heiner Lützen Ank
HELE OMRÅDET. Den 11. maj var der generalforsamling i Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Der blev uddelt priser, og så var Asger Aamund på besøg

– 2015 har været et spændende år. Vi valgte at udvikle i stedet for at afvikle. Således indledte Jens Sørensen, formand for Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, sin årsberetning, da den lokale erhvervsforening onsdag den 11. maj mødtes til generalforsamling på Vallensbæk Rådhus.
Herefter sagde formaden til de cirka 80 fremmødte:
– Vi har igennem den seneste tid været igennem en udskiftning i vores medlemsskare, så de medlemmer, vi nu har, er meget aktive, og er medlemmer, der gør brug af vore forskellige aktiviteter.
Og det skulle på længere sigt også gerne kunne ses på medlemsskaren, sagde formanden:
– Lige nu er vi 232 medlemmer, men med udgangen af 2017 skulle vi gerne være nået op på 400.

Med kommunerne
Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund er et netværk for lokale erhvervsvirksomheder, der uanset størrelse kan gøre brug af de forskellige tilbud, sammenslutningen laver. Og en del af sammenslutningens styrker er samarbejdet med de fire kommuner, understregede Jens Sørensen i sin årsberetning:
– Vi har et rigtig godt samarbejde med kommunerne. Ud over at de alle giver et lille økonomisk tilskud, så har de indvilliget i, at kommunaldirektørerne på skift deltager i vore bestyrelsesmøder. På denne måde har vi en god kontakt med hinanden.

Priser på spil
Efter generalforsamlingens formelle punkter var det tid til uddeling af tre priser. Først en pris til det medlem, der i løbet af det forgangne år har hvervet flest medlemmer til erhvervssammenslutningen.
Dernæst blev Ungdomsprisen uddelt, der gik til Clara Lund Christensen, kunderådgiver hos TimeGruppen. Prisen gives til en ung medarbejder, der har vist et særligt engagement i sit job og som er en god kollega og en god ambassadør for sin arbejdsplads.
– Jeg vidste det ikke, men jeg er selvfølgelig meget glad for prisen, sagde Clara Lund Christensen efterfølgende og tilføjede, at pengene skulle spares op.
Som den sidste blev Erhvervsprisen uddelt, og den gik i år til Det Gyldne Brød. I sin motivationstale, sagde borgmester Henrik Rasmussen (K) blandt andet:
– Jeg er sikker på, at mange kender Det Gyldne Brød, der er en rigtig Vestegnsvirksomhed, der både har oplevet modgang og medgang. Men som i dag er en stærk lokal virksomhed, som mange kan lære af.
Desuden roste Henrik Rasmussen bageriet for sin vilje til at skaffe jobs til unge mennesker.
Bagermester Kim Sund­gaard var glad for prisen:
– Vores mål er ikke at være det største bageri i Københavnsområdet, men at være det bedste, og det arbejder vi hårdt på.
Bageriet var for nogle år siden udsat for oversvømmelser, men kom styrket ud af det, understregede Kim Sundgaard i forbindelse med prisoverrækkelsen:
– Det var hårdt at komme tilbage, og det kan være meget kompliceret, når man skal bygge nyt. Men i den proces fik vi god hjælp af Vallensbæk Kommune. Så vi er meget glade for at være lokal virksomhed her i Vallensbæk.

Asger Aamund revsede
Efter prisoverrækkelserne havde Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund inviteret erhvervsmanden Asger Aamund til at holde et oplæg. Asger Aamund kom i sit oplæg blandt andet ind på forskellene mellem erhvervsklimaet i Danmark og amerikanske Californien og understregede, at det krævede en indsats, hvis Danmark skulle forblive et attraktivt erhvervscentrum.

Bagermester Kim Sundgaard (tv) fik årets Erhvervspris. Han står bag Det gyldne Brød i Vallensbæk. Borgmester Henrik Rasmussen (K) overrakt prisen. Foto: Heiner Lützen Ank

Bagermester Kim Sundgaard (tv) fik årets Erhvervspris. Han står bag Det gyldne Brød i Vallensbæk. Borgmester Henrik Rasmussen (K) overrakt prisen. Foto: Heiner Lützen Ank

Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund har 232 medlemmer. Cirka 80 af disse deltog i generalforsamlingen den 11. maj.  Foto: Heiner Lützen Ank

Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund har 232 medlemmer. Cirka 80 af disse deltog i generalforsamlingen den 11. maj.
Foto: Heiner Lützen Ank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top