fbpx
Araberheste i Ridecenteret
Araberhesteshow2.jpg
Arrangørerne forventer mellem 50 og 100 araberejere og -avlere deltager i arrangementet. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. På lørdag er der mulighed for at opleve et festligt show med araberheste på Vallensbæk Ridecenter

Der vil være blomsterdekorationer, flag, musik, fremvisere og araberheste i flyvende gangarter, når Vallensbæk Ridecenter den 21. maj slår dørene op til arabershow. Desuden er der fremvisning af hingste og hopper i alle aldre, og den bedste fremviser kåres.
Leder af Vallensbæk Ridecenter, Per Springborg, glæder sig til at byde velkommen til showet, der er arrangeret af to ildsjæle i araberavlen:
– Showet giver mulighed for at opleve en historisk hesterace i fest og farver. Fuldblodsaraberen er en af de ældste hesteracer, der findes, og den repræsenterer noget af det reneste hesteblod, vi har i dag.

Velplejede heste
Det er fjerde gang, arabershowet gæster Vallensbæk Ridecenter. Et sted mellem 50 og 100 araberejere og avlere benytter lejligheden til at vise deres stoltheder frem, og hestene er striglet, pudset og toptunede til showet.
– Der er ikke et hår, der sidder forkert, hestene ligner jo nærmest malerier, når de bliver vist frem, lover Per Springborg, der håber på, at showet i år bliver et endnu større tilløbsstykke end de forgangne år.

Man kan læse mere om arrangementet på www.dk-open.dk, eller finde DK Open på Facebook.
Det foregår den 21. maj fra 10 til cirka 17.
Der er gratis entre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top