fbpx
250 nye arbejds­pladser snart klar
IMG_8027.jpg
Endnu er bygningen kun halvfærdig. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Mandag var der rejsegilde på en ny bygning til Rigspolitiet i Ejby. PensionDanmark har stået for byggeriet og de vil gerne bygge mere i området - hvis letbanen bliver til noget

I Ejby Industriområde har Rigspolitiet en stor kontorejendom, men den er for lille og Rigspolitiet vil gerne samle flere medarbejdere i Glostrup. Derfor er PensionDanmark, der ejer den eksisterende bygning, ved at bygge en ny kontorbygning, der skal huse Rigspolitiets Nationale Kriminaltekniske Center og Nationale Cyber Crime Center. Det giver i alt 250 nye arbejdspladser i Glostrup.
Ejbyområdet er et af de områder, som Glostrup Kommune gerne vil have udviklet i forbindelse med, at letbanen kommer til at køre langs Ring 3. Den får netop et stop lige ved siden af politiets nye bygning, og det var en medvirkende årsag til, at det netop skulle være der, politiet valgte at udvide.
– Den letbane, der vidst nok åbner i 2023 får stoppested lige herude, og der er let adgang til motorvejen. Det har været afgørende både for Rigspolitiet som lejer og for os som investor, siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark.
Han siger videre, at tvivlen om letbanen har været ubehagelig for store investorer, der allerede nu er i gang med investeringer, med forventning om, at letbanen kommer.
– Vi er glade for, at usikkerheden om letbanen er fjernet. Fremsynede kommuner kan tiltrække erhvervsliv, når infrastrukturen er i orden, siger han.
Han er klar til at investere i endnu flere ejendomme i Glostrup og de andre kommuner langs Ring 3.
– Netop Glostrup Kommunes udviklingsplaner i området er en årsag til, at vi prioriter denne beliggenhed. Vi håber meget, at det her bliver det første af mange projekter langs letbanen. Vi har allerede fire store byggerier langs letbanen, det her bliver nummer fem, siger han.
Hvad det næste projekt bliver, kan han endnu ikke sige noget om.
– Vi kigger på en række spændende projekter, som jeg ikke kan løfte sløret for, siger han.
Med til rejsegildet var også Glostrups kommunaldirektør, Morten Winge. Han er selvfølgelig glad for, at PensionDanmark investerer i Glostrup.
– Når gode folk kommer til Glostrup for at arbejde, vil de få øjnene op for, hvor fin en by Glostrup er. Det er et godt sted at bo og et godt sted at arbejde, sagde han.
Det er planen, at bygningen skal være færdig lige inden jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top