fbpx
Skolekoncerter i Glostrup Bio
skolekoncert.jpg
Til skolekoncerterne kunne eleverne grine af parykkerne fra barokken.
GLOSTRUP. Over 300 børn var tirsdag i sidste uge til skolekoncert i Glostrup Bio, hvor de så flotte kostumer

Tirsdag formiddag dannede Glostrup Bio rammerne om de årlige skolekoncerter som Glostrup Musikskole traditionen tro afholder for skolebørn fra 0.-3. klasse. Over 300 børn med lærere mødte op for at lytte til musik fra forskellige genrer og musikhistoriske epoker, alt sammen fremført af elever fra Musikskolen. René Madsen guidede børnene igennem de mange musikalske stilarter, og kostumerne var medvirkende til at understrege hvordan musikerne gennem årene har set ud.
Der blev grint af de parykker man brugte i barokken og der blev nikket genkendende til hip-hop kasketter og Beatles outfit.
Orkestret Wood ’n’ Brass blev dirigeret af Niels Gerhardt og Jesper Sletting og koret dirigeret af Christine Skou.
Det var i følge arrangøren alt i alt nogle gode oplevelser for de medvirkende elever og lærere, og med det meget engagerede og begejstrede publikum blev formiddagen til en fest.
Som opfølgning på koncerten, inviterer Glostrup Musikskoles blæserafdeling til et Åbent hus arrangement, mandag den 11. april kl. 17 – 18.30, i Musikskolens lokaler, Christiansvej 2, i Glostrup Fritidscenter.
Her kan man få lov til at prøve at spille på de spændende blæseinstrumenter som der undervises i, og få en snak med de forskellige lærere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top