fbpx
Seks måneders betinget fængsel til pokerhaj
GLOSTRUP. En alenemor fra Glostrup er blevet idømt seks måneders betinget fængsel for at have modtaget over 400.000 kr. i kontanthjælp, mens hun tjente penge på poker

I en dom fra marts blev en kvinde fra Glostrup idømt seks måneders betinget fængsel for at have modtaget lidt over 400.000 kr. i uberettiget kontanthjælp.
Kvinden modtog kontanthjælpen i 32 måneder fra 2010 til 2012. Samtidig var hun en af Danmarks bedste pokerspillere, og hun undlod at fortælle kommunen om de omfattende pokergevinster. Derudover havde hun også modtaget nogle forsikringspenge, som hun skulle have brugt, inden hun søgte om kontanthjælp.
Glostrup Kommunes kontrolgruppe eftersforskede sagen i 2012 og besluttede i december 2012, at udbetalingen af kontanthjælp skulle stoppe og kvinden skulle tilbagebetale de 400.000 kr.
Kommunen anmeldte kvinden for socialt bedrageri i februar 2013, men først i marts i år kom sagen for retten. Fordi sagen havde ligget så længe, blev straffen nedsatfra 12 til seks måneders fængsel. Dommen blev gjort betinget, både på grund af den lange sagsbehandlingstid og fordi kvinden er alenemor.
Sagen er beskrevet i den orientering om indsatsen mod socialt bedrageri, som kommunalbestyrelsen får en gang i kvartalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top