fbpx
Priser og hæder til Produktionshøjskolen
Nina_Jaensch_Broendby_2.jpg
Ved årets Zoom Festival vandt Nina Jaensch, elev på Produktionshøjskolen i Brøndby, en pris for dette foto. Foto: Nina Jaensch
BRØNDBY. Produktionshøjskolen i Brøndby vandt torsdag to priser ved årets Zoom Festival i Kulturhuset Kilden

Den otte-dobbelte World Press Photo vinder Jan Grarup åbnede torsdag den 7. april prisuddelingen ved Zoom Festival 2016 i Kulturhuset Kilden.
Jan Grarup uddelte blandt andet en specialpris, Zoom prisen, til fotoelev ved Produktionshøjskolen i Brøndby, Nina Jaensch.
Dommernes begrundelse for tildeling af Zoom prisen til fotoelev Nina Jaensch var:
– Vinderen af denne pris har lavet et portræt, som alle tre dommere elsker. Portrættet er smukt komponeret og viser en enorm ømhed, sanselighed og sårbarhed. Det er stærkt og følsomt på samme tid. Det er et fotografi, man kan blive ved med at kigge på.
Desuden vandt filmelever på Produktionshøjskolen i Brøndby en Zoom pris for filmen Familiefesten.
Blandt gæsterne var tidligere borgmester Ib Terp, tilstede som festivalens æresgæst.

Zoom Festival 2016 er en landsdækkende film- og fotokonkurrence for produktionsskoleelever i Danmark. I konkurrencen deltog 170 elever fra ni skoler.
Udover priserne til Nina Jaensch og elverne bag filmen Familiefesten var Produktionshøjskolen i Brøndby også nomineret for blandt andet bedste enkeltbillede, bedste fotoidé og bedste filfotografering. Det blev til i alt fem nomineringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top