fbpx
Politiet søger vidner efter røveriet i Glostrup
Glostrup-dame1-skær.jpg
Politiet er interesseret i at komme i kontakt med denne kvinde, der så hele røveriet
GLOSTRUP. I forbindelse med det voldsomme røveri mod Danske Bank i Glostrup den 29. marts, søger Københavns Vestegns Politi efter vidner

Særlig ét vidne leder politiet efter. Det drejer sig om en kvinde der klokken 09.13 stod på Nyvej, da bankrøverne flygtede fra gerningsstedet. På et billede taget umiddelbart efter røveriet, kan man se kvinden stå og kigge efter flugtbilen. Denne kvinde vil Københavns Vestegns Politi gerne i kontakt med.
Hun beskrives som: Mørkhåret, iført lysegrå frakke og sort/sølvgrå cykelhjelm, kvinden bar lysegrå handsker og sorte bukser. Hun trak på en mørk damecykel.
– Vi håber, at der er borgere der kan genkende kvinden eller at hun selv bliver opmærksom på, at politiet leder efter hende, da hun kan være et vigtigt vidne, siger politiinspektør Svend Foldager.

De to biler
I dagene op til bankrøveriet blev der stjålet to biler, der blev benyttet ved røveriet.
Rambuk-bilen var en Volvo, ældre årgang, med nummerpladen UV 50 867, grønmetal. Den blev stjålet fra en parkeringsplads ved Højvangsvej 38 i Glostrup i tidsrummet fra den 24. marts klokken 20.00 til 25. marts 2016 klokken 08.15.
Flugtbilen var en Saab, ældre årgang, nummerplade AJ 66 068, cremefarvet. Den blev stjålet fra en parkeringsplads på Peter Bangs Vej 135-139 på Frederiksberg den 26. marts 2016, formentlig cirka klokken 21.30.
Politiet søger vidner der har kunne have set biltyverierne eller observeret personer kørende i en af de ovennævnte biler i tidsrummet fra tyveriet til selve bankrøveriet tirsdag den 29. marts.
Også i tidsrummet efter røveriet er Saab’en interessant. Cirka klokken 10, altså omkring 47 minutter efter røveriet, blev bilen hensat på en parkeringsplads ved et mindre center ved Diget i Glostrup. Både i tiden umiddelbart efter røveriet og da gerningsmændene sætter bilen ved Diget, er Saab’ens færden interessant for politiet. Politiet søger derfor vidner til bilens færden fra røverne forlod banken klokken 09.13 til Saaben bliver parkeret på ovennævnte parkeringsplads klokken 10.00.
– Vi har nu været i gang med at efterforske sagen i to uger. En række ting er allerede blevet afdækket, men vi søger fortsat generelle vidner der har observeret personer med unaturlig adfærd, der kunne henlede tankerne på et bankrøveri. Det kunne for eksempel være et unaturligt stort forbrug af penge eller unaturlig besiddelse af pengebundter, siger politiinspektør Svend Foldager.

Den røde sprøjte
I forbindelse med røveriet brugte den ene røver en rød sprøjte/forstøverpumpe. Formålet med sprøjten var formentlig at forsøge at slette spor. Ifølge politiets efterforskning er den røde sprøjte formentlig købt i forretningskæden Biltema.
– Vi har nu indkredset, hvilken butikskæde sprøjten er købt i – men vi hører meget gerne fra vidner, der kender til det konkrete køb, der kan sættes sammen med bankrøveriet, siger politiinspektør Svend Foldager.
Har du oplysninger i sagen, sidder Københavns Vestegns Politi klar ved telefonerne på 43861414.

Politiet er også interesseret i, hvem der har købt eller været i besiddelse af denne sprøjte.

Politiet er også interesseret i, hvem der har købt eller været i besiddelse af denne sprøjte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top