fbpx
Ny direktør på Kopenhagen Fur
JesperUggerhoj_marts16_7352.jpg
Jesper Uggerhøj er ny direktør på Kopenhagen Fur.
GLOSTRUP. Irmas tidligere topchef, Jesper Uggerhøj, tiltrådte 1. april 2016 som ny administrerende direktør for Kopenhagen Fur

Efter 24 år som administrerende direktør for Kopenhagen Fur går Torben Nielsen på pension. Han overleverer posten til Jesper Uggerhøj, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i Irma.
Jesper Uggerhøj har stor erfaring med ledelse af virksomheder med fokus på afsætning, detailhandel samt koncept og forretningsudvikling i såvel Danmark som i udlandet. Han har tidligere været administrerende direktør for Premier Is – Mejerigaarden A/S og Løgismose A/S. CV’et tæller desuden ledende stillinger i Toms-Gruppen og Arla Foods.
– Vi er utroligt glade for at kunne meddele, at netop Jesper Uggerhøj overtager direktørstolen i Kopenhagen Fur. Vi er jo en virksomhed med meget stor spændvidde lige fra primærproduktion hos pelsdyravlerne, over den meget store fælles virksomhed med auktionshuset, rådgivning, laboratorium, interessevaretagelse og videre ud over de internationale catwalks i f.eks. Shanghai og Milano. Jesper har både en solid erfaring med international afsætning, og så har han jo også – med mange års ansættelse i Arla Foods – været i en landmandsejet andelsvirksomhed før. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Furs bestyrelse.
– Jeg ser det som en meget stor og spændende udfordring at overtage direktørposten i Kopenhagen Fur. Virksomheden har i tæt samarbejde med de danske pelsdyravlere skabt imponerende resultater på de internationale markeder de senere år og indtager i dag en global førerposition. Den position ser jeg frem til fortsat at kunne udvikle i tæt samarbejde med pelsdyravlerne og de mange dygtige medarbejdere i Kopenhagen Fur, siger Jesper Uggerhøj.
Der vil blive mulighed for at hilse på Jesper Uggerhøj og Torben Nielsen i forbindelse med Kopenhagen Furs auktion den 13. april kl. 15-17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top