fbpx
Netværk med vokseværk
MX1A8869.jpg
Da Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund sidste tirsdag arrangerede netværksmøde deltog over 60 personer. Men der er plads til flere. Foto: Jesper Koefoed
HELE OMRÅDET. Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund oplever stor interesse for netværksmøderne. Tirsdag var over 60 deltagere med

– Vi har haft netværksmøder sider 2013, og de har vokset sig større og større. Sarah Vinther, sekretariatsleder i Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, er glad.
Tirsdag den 5. april mødte over 60 personer fra det lokale erhvervsliv op for at netværke med hinanden. At netværksmøderne er vokset fra et deltagerantal på 13 til over 60 tager Sarah Winther som et udtryk for, at der er brug for et sted, hvor lokale håndværksmestre, bankdirektører og advokater og mange andre kan mødes:
– Det er et godt netværk for mange at have. Der bliver givet gode råd og fortalt succeshistorier til hinanden, og der bliver også gjort forretninger deltagerne imellem.

For alle
Ifølge Sarah Winther er der plads til alle på Erhvervssammenslutningens netværksmøder, ligesom det er op til deltagerne selv, hvad de vil have ud af det:
– Det er åbent for alle. Det er ikke, som i lignende netværk, sådan at der kun er plads til en inden for hvert område. Der kan godt være for eksempel murermestre. På samme måde er det også op til den enkelte selv at afgøre, hvad han vil have ud af det. Nogle bruger det til at lave forretninger, andre er bare mere med for at lytte og lære.

Netværksmøderne er en gang om måneden.
Ud over netværksmøderne laver Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund også andre arrangementer, for eksempel foredrag.
Se mere på erhvervssammenslutningen.dk

2 kommentarer om “Netværk med vokseværk”

 1. Kurt Damsted siger:

  Kan man som kommunalpolitiker blive medlem?
  kudam@brondby.dk

 2. Sarah Vinther siger:

  Kære Kurt
  Jeg har sendt dig en mail med svar.
  Mvh Sarah Vinther, Erhvervssammenslutningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top