fbpx
Mini Play Back 2016
fkfo_mpb_16-1-of-3.jpg
Klubberne i Glostrup har for 12. gang afholdt Mini Play Back. Foto: Frederik Frydendal Oeste
GLOSTRUP. Den 11. marts var det endnu engang tid til klubbernes MPB. Dalvangen, Granskoven, Ejby og klub Vestervang var samlet for at dyste mod hinanden

Alle havde lavet fantastiske numre med prangende kostumer, fantastiske rekvisitter og der var masser af smil, grin og udstråling, da ungerne indtog scenen.
Aften startede med, at et tidligere medlem af klub Granskoven, Emma Celine Thomsen, sang Adele.
Værterne Kathrine, også et tidligere medlem af Granskoven, samt nuværende medlemmer Sebastian Brandt og Patrick Andersen, trådte op på scenene og præsentedere først de tre dommere: Overdommer borgmester John Engelhardt, klubbernes leder Helle Saaby samt mavedanseren Naomi.
Alle tre dommere var imponerede over de mange talenter, der var på scenen. Men der skulle findes en vinder. Det blev gruppen Flashlights med Emma Brandt, Sofie Petersen, Helena Skaarup, Semine Brandt, Cecilie Johansen, Fiona Frydendal og Rikke Starskov.
Dommerne udtalte, at det var et højt niveau i år. John Engelhardt, der har været dommer flere år i træk, var imponeret over de talenter, klubbernes medlemmer besidder. De var også længe om at finde ud af, hvem der skulle vinde hvilken pris.
Der var hele syv priser i år. Udover 1. 2. 3. og publikumsprisen, kunne medlemmerne vinde prisen for bedste koreografi, bedste scene og rekvisitter samt humørprisen.

Svært at finde tid
Vi spurgte vinderne hvad de syntes om aften. Udover at de selvfølgelig var glade for, at vandrepokalen nu står i deres klub, så syntes de, som dommeren, at der var stor konkurrence i år.
Pigerne fortalte, at det havde været ekstra svært i år på grund af den nye skolereform.
– Vi har haft meget travlt i år. Vi får fri de fleste dage kl. 15.15, og vi skal jo også nå at lave lektier, gå til vores aktiviteter og hjem og spise, men vi gør det gerne igen til næste år, udtaler Helena og Sofie, fra 6. klasse.
Mini Play Back er efterhånden blevet en stor tradition blandt klubberne, som nu kører på 12. år. Hvert år er der stor opbakning om showet og mange i Glostrup ved efterhånden, hvad MPB er og ønsker enten at deltage eller være publikum. Alle er enige om, at showet kører igen til næste år.
Datoen er allerede sat, og det bliver fredag den 31. marts 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top