fbpx
Luk stålhingsten ud af stalden
GLOSTRUP. Maj måned lokker op mod 110.000 cyklister med i den landsdækkende forårskampagne ”Vi cykler til arbejde”. Der er præmier på højkant

Glostrup Kommune har igennem flere år arbejdet for at få virksomheder i Glostrup til at bakke op om kampagnen ”Vi cykler til arbejde”. Sidste år deltog 131 hold fra kommunens virksomheder, men håbet er, at få endnu flere deltagere med i år.
– At cykle til arbejde er en nem og billig måde at få flettet en aktiv livsstil ind i en travl hverdag. Man skal jo alligevel hen til sin arbejdsplads hver dag, og så kan man ligeså godt spare både penge, kalorier og CO2 samtidig, udtaler Grøn Guide Ghita Lentz.

Deltag i kampagnen
”Vi cykler til arbejde” kører fra 1. – 31. maj. For at deltage i kampagnen skal man oprette et hold med mindst fire deltagere og en holdkaptajn. Deltagerne på holdet skal cykle så meget som muligt, men det er også tilladt at bruge offentlige transportmidler en del af vejen eller nøjes med at cykle den ene vej.
Der er masser af præmier på højkant blandt andet kro-ophold for hele holdet, cykler, hjelme, tøj og andet cykelgrej. Glostrup Kommune udlover herudover to ekstra præmier til to lokale cykelhold og en holdkaptajn.
Læs mere om ’Vi cykler til arbejde’ på www.vcta.dk. Sidste tilmeldingsfrist er 18. april. Det koster 50 kr. per medarbejder at deltage og I skal være mindst fire på holdet.
I 2015 cyklede 71.706 deltagere fordelt på 7.060 hold med i Vi cykler til arbejde. Tilsammen cyklede de 771.306 dage og 9,5 mio. kilometer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top