fbpx
Kedeligt nederlag i Tårnby
BOWLING. Lørdag var Trekroners bowlinghold i 1. division på besøg i Tårnby, hvor man mødte VBI68

På papiret skulle kampen være overkommelig, men det viste sig, at der var blevet gjort regning uden vært. VBI68 spillede gennemgående solidt gennem alle seks serier, mens Trekroner kun i en enkelt serie kunne præstere flere væltede kegler end modstanderne.
Tårnbys olieprofil var ikke Trekroners kop te, og det var meget vanskeligt at komme til lommen med kuglen, da olieprofilen kun tillod et ganske smalt spor på 2-3 lister at spille på. Da VBI68 spillede et mere konservativt spil, havde de ikke de store problemer med olieprofilen.
Kampens resultat blev 4184 væltede kegler og 12 point til VBI68, mens Trekroner kun væltede beskedne 3836 kegler og måtte nøjes med to point. Keglefaldet markerer sæsonens klart dårligste resultat for Trekroner, hvor man plejer at vælte omkring 400 kegler mere i en kamp. Trekroners bedste spiller blev Leif Mortensen med 1025 væltede kegler på seks serier.
Efter denne kamp har Trekroner 79 point og mangler kun at møde topholdet Team Spirit Sanders på hjemmebane i Glostrup den 8. maj. På grund af det beskedne resultat er kravet, at Trekroner skal have point mod Team Spirit for at kunne bevare sin 2. plads i 1. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top