fbpx
Flotte svømmeresultater
IMG_2960.jpg
Svømmerne fra VI39 klarede sig godt ved weekendens østdanske mesterskaber. Foto: VI39
SPORT. Vallensbæk Svømmeklub, VI39, klarede sig godt ved de netop afholdte østdanske mesterskaber. Det blev til seks gange guld

Startfællesskabet VAT-Copenhagen deltog i weekenden i de østdanske årgangsmesterskaber for aldersgrupperne 2001 til 2004. Stævnet er et af de primære mål i sæsonen med deltagelse af de bedste svømmere fra Sjælland. Stævnet er ikke åbent for alle, da svømmerne forinden skal have opnået kravtider under konkurrence for kvalificering.
Svømmeklubben VI39, der er en del af VAT-Copenhagen, var repræsenteret med 14 svømmere.

Flotte resultater
Samlet opnåede VI39 seks guldmedaljer, fire sølvmedaljer og fire bronzemedaljer. Det bedste resultat opnåede Rasmus Nickelsen med seks ud af seks mulige guldmedaljer, et flot resultat, der viser hvilken ekstraordinær svømmer, Rasmus Nickelsen er.
Desuden markerede Joakim Køhn, Mohammed Ghizzaui, Mikkel Jørgensen, Julie Laugesen og Alexander Rendlev sig med medaljer.
Udover mesterskabskonkurrence i de individuelle løb, konkurreres i et pointsystem for vurdering af svømmerens niveau og dansk svømnings bredde. Vurderet ud fra Dansk Svømmeforbunds retningslinjer, ligger VI39 svømmerne godt eller meget godt.
Ekstraordinært resultat er igen opnået af Rasmus Nicelsen. Alt i alt et mere end tilfredsstillende resultat for svømmerne og svømmeklubben.
Næste udfordring for VI39-VAT svømmerne er et internationalt stævne i Berlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top