fbpx
Er du forårsklar?
Løbende_John.jpg
Borgmester John Engelhardt i aktion til Glostrup Parkstafet. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. Mange af os tilbringer mere tid udendørs, når foråret kommer. Det gælder også Glostrup Kommunes borgmester John Engelhardt, som glæder sig til at få gang i løbeskoene

’Det er i dag et vejr et solskinsvejr, oh søde vår, så er du atter nær…’. De fleste kan nok nynne med på tonerne af den fine gamle forårssang. Og teksten rammer plet. Nu lukker vi jo faktisk døren bag vinteren og åbner op for forårets lys, varme og duft af blomster.
Det aktive udeliv påvirker vores sundhed positivt, både mentalt og fysisk. Sollyset fremmer produktionen af D-vitamin – selv på en gråvejrsdag, og D-vitaminet er vigtigt for vores knogler, tænder og muskler. Naturens dufte har også en positiv virkning på os mennesker, og kan faktisk virke afstressende.
Det er derfor godt for os at komme ud, og nu når foråret er her, har vi jo en kærkommen lejlighed til at benytte byens stier og naturområder endnu mere.

Udeliv er det sunde liv
Glostrup Kommunes borgmester John Engelhardt gør sig, ligesom mange andre, også forårsklar:
– Jeg gør mig primært forårsklar ved, at løbesæsonen starter, og så skal drivhuset jo sættes i stand, havemøblerne skal renses af og i det hele taget skal haven gøres forårsklar.
Mange vælger at finde cyklen frem efter et langt vinterhi i garagen. John Engelhardt bliver også mere aktiv udendørs, når foråret pibler frem fra sit vinterhi, men han foretrækker dog at løbe frem for at cykle. Hans cykel står lige nu parkeret i garagen – og trænger måske nok til et lille servicetjek. Derfor inviteres borgmesteren og alle andre til at tage cyklen med til Sundhedsdagen på Glostrup Bibliotek lørdag 9.april kl 11-13, hvor han og andre borgere kan få tjekket cyklen, så den kan komme ud at køre på de forårsklare veje og stier.
’Min ven nu glemmer vi, at det var vinter – det er i dag et vejr et solskinsvejr’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top