fbpx
Elever løb mod kræft
Team-Rynkeby-180316-09.jpg
Også på Pilehaveskolen i Vallensbæk løb børnene til fordel for Børnecancer Fonden. Foto: Kim Matthäi Leland
BRØNDBY. Dagen inden påskeferien løb elever fra Brøndbyvester Skole et sponsorløb til fordel for kampen mod børnekræft

200 elever fra 4, 5, 6 og 9 klasse på Brøndbyvester Skole deltog fredag den 18. marts i Rynkeby Skoleløbet 2016.
Løbet var et sponsorløb, hvor der blev samlet penge ind til Børnecancer Fonden, og eleverne havde derfor spurgt familie og venner, og de ville give et beløb alt efter, hvor langt de løb.

Bliv ved
Kamilla Ahrensbach, Idrætskonsulent i Brøndby Kommune, var med til at sende eleverne ud på den 1000 meter lange rute, som børnene skulle gennemføre så mange gange som muligt inden for den aftalte tid. Som optakt til løbet sagde hun blandt andet til børnene:
– I har været hjemme og spørge jeres forældre, onkel, tante, bedsteforældre osv. om de vil sponsorere jer. I har alle gjort en indsats for at få sponsorer. Nu er det op til jer, hvor mange penge vi kan sende videre til Børnecancer Fonden fra Brøndbyvester Skole. Men hold fast i, at det ikke er det vigtigste i dag. Det vigtigste er, at I alle er parat til at yde noget for andre. Så når nu løbeturen bliver lidt hård så bak hinanden op og hjælp hinanden igennem denne times løb. Jeg er sikker på at dem, som står poster, er klar til at klappe af jer, og jeg er helt sikker på, I alle får nogle opmuntrende ord med fra jeres lærere, når I kommer ind og skal krydses af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top