fbpx
Døgnrapporten uge 17
To mænd truede med kniv på café GLOSTRUP. Mandag den 18. april kl. 18.35 blev det anmeldt, at to mænd var kommet ind på en café på Diget i Glostrup, hvor de truede cafeens øvrige gæster med kniv. De to gerningsmænd var angiveligt ankommet til caféen for at lede efter en person, de har et […]

To mænd truede med kniv på café
GLOSTRUP.
Mandag den 18. april kl. 18.35 blev det anmeldt, at to mænd var kommet ind på en café på Diget i Glostrup, hvor de truede cafeens øvrige gæster med kniv. De to gerningsmænd var angiveligt ankommet til caféen for at lede efter en person, de har et udestående med. De to gerningsmænd beskrives om:
A: Mand med mellemøstligt udseende, 26-27 år, 190 cm. høj med en spinkel kropsbygning, brunt, kort hår og et kort, trimmet fuldskæg. Han var iført en sort kasket med gult logo, en sort arbejdsjakke og sorte arbejdsbukser med lommer til værktøj. Han talte godt dansk med en smule accent.
B: Mand med mellemøstligt udseende, 35-36 år, 180 cm. høj, kraftig kropsbygning med sort, meget kort hår og langt fuldskæg. Han var iført en sort arbejdsjakke og sorte arbejdsbukser med værktøj i lommerne. Han talte tyrkisk.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Brand i lejlighed
BRØNDBY.
Søndag den 24. april kl. 02.30 modtog vagtcentralen en anmeldelse om en mulig brand på Gillesager i Brøndby. Brandvæsnet var på stedet, da politiet ankom. Én kvinde blev reddet ud fra en lejlighed og kørt til Rigshospitalet. Ingen yderligere personer kom til skade.

17-årig dreng kørte påvirket i stjålet bil
BRØNDBY.
Lørdag den 23. april kl. 00.17 stoppede en patruljevogn en personbil på Brøndby Nord Vej. Føreren, en 17-årig dreng fra Brøndby, erkendte, at han havde stjålet sin kammerats bil, og at han havde røget hash kort tid forinden. Han blev samtidig fundet i besiddelse af kokain og ketamin. Drengen blev anholdt og sigtet for kørsel uden førerret i påvirket tilstand samt salg af euforiserende stoffer.

Kvinde kørte uden førerret
VALLENSBÆK.
Tirsdag den 19. april kl. 03.16 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Strandesplanaden i Vallensbæk Strand. Føreren, en 36-årig kvinde fra Brøndby Strand, blev sigtet for kørsel uden førerret. Køretøjet havde samtidig en forsikringssag, hvorfor bilens nummerplader blev inddraget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top