fbpx
De første musiknavne til jubilæet er klar
søs-fenger.jpg
Søs Fenger er blandt de netop offentliggjorte navne til byfesten. Foto: Jim Lyngvild
GLOSTRUP. Efter sommerferien 2016 fejrer Glostrup sin 825 års fødselsdag med en flot vifte af aktiviteter, som omfatter et brag af en festival på Glostrup Stadion i slutningen af august

Weekenden 27.-28. august bliver pakket med god musik og underholdning for alle aldre. Arrangørerne af festivalen har netop offentliggjort de første musiknavne, der skal spille på festivalen.
De første store navne er Sko/Torp, L.I.G.A. Søs Fenger, Anne Dorte Michelsen. Der er også offentliggjort masser af lokale kunstnere som Forest on Fire, Glostrup Byorkester og Glostrup Gospel. Programmet opdateres løbende med nye overraskelser.
Lørdag aften fra kl. 18 har ungdomsrådet arrangeret en fest på scenen. Noget af programmet er stadig hemmeligt, men de lover at det bliver rigtigt fedt. Under hele festivalen er der gratis adgang.
Byjubilæet er organiseret med en Jubilæumskomite, som træffer de overordnede beslutninger om, hvordan jubilæet skal fejres, og et sekretariat, som koordinerer alle aktiviteterne. Både kulturinstitutioner og foreninger byder ind med aktiviteter på festivalen og gennem hele byjubilæet. Virksomhederne byder ind med aktiviteter og sponsorater.
Borgmester John Engelhardt, som er formand for Jubilæumskomiteen, siger:
– Det er superdejligt at se, at Ungdomsrådet og Jubilæumssekretariatet er så aktive med til at planlægge festivalen, og at virksomhederne byder ind. På den måde får vi en festival for hele byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top