fbpx
Brøndbys børn bevæger sig
BIF-9541.jpg
Over 600 børn deltager i idrætsdagen, der forgår foran Brøndbyernes IF’s klubhus. Foto: Brøndby IF
BRØNDBY. Den 20. april er der idrætsdag for alle børnehavebørn i Brøndby. Over 600 er med

Røde kinder, grin og glade børn i bevægelse er igen i år på skemaet for Brøndbys børnehavebørn.
Det sker, når der for fjerde år i træk bliver afholdt idrætsdag for alle 4-6 årige børnehavebørn i Brøndby Kommune onsdag den 20. april under overskriften Bobler og Bombastiske Muskler.
Årets idrætsdag sætter deltagerrekord med hele 637 tilmeldte børn, der den 20. april vil slå sig løs på fodboldbanerne foran Brøndbyernes IF’s klubhus.

Elever hjælper til
Dagen arrangeres af institutionerne Kærdammen, Mejsely og Myretuen, Brøndbyernes IF og Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune.
Dagen kunne dog ikke realiseres uden indsatsen fra elever fra Brøndby Idrætsefterskole og Brøndby Gymnasium. Det er nemlig dem, der styrer slagets gang, når de mange børn skal guides gennem de seks forskellige aktiviteter.

Aktiviteter for alle
På dagen er der aktiviteter for enhver, både de store og stærke og de små og hurtige, når der for eksempel skal trækkes tov eller løbes stafet.
Sammensætningen af de seks aktiviteter er udviklet af idrætspædagoger fra Mejsely, Kærdammen og Myretuen, med ønsket om at opnå både variation og genkendelighed, udfordring og succes.
Målet er naturligvis også, at aktiviteterne kan inspirere de deltagende pædagoger, og derved fremadrettet bidrage positivt til børnenes bevægelsesglæde, motorik, samarbejdsevner og sundhed.
HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top