fbpx
Brøndby IF A/S: Det er politiets ansvar uden for stadion
IMG_7388.jpg
Der var blev brugt mange ressourcer torsdag på at rydde op efter uroligheder onsdag aften. Alligevel var området omkring Brøndbyvester Skole også mærket dagen efter. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Sikkerhedschefen og kommunikationschefen i Brøndby IF A/S understreger, at klubben tager afstand fra balladen. Men slår samtidig fast, at det er politiet ansvar at bekæmpe urolighederne uden for stadion

– Vi tager klar afstand fra hændelsen, og lige nu er vi ved at danne os et overblik over, hvad der skete. I den forbindelse er vi i tæt dialog med politiet. Således siger Mickel Lauritsen, sikkerhedschef i Brøndby IF A/S, dagen efter urolighederne uden for Brøndby Stadion.
Men samtidig slår Mickel Lauritsen fast, at det er et skel mellem forskellige ansvarsområder:
– Vi har vores ansvar på stadion. Så snart der sker noget uden for stadion, så er det politiet. Vi har jo ingen bemyndigelse til at lave politiarbejde uden for stadion.
Hvad det er, der præcis skete, ved Mickel Lauritsen ikke på nuværende tidspunkt. Men han mener, at især to ting er vigtige:
– For det første er vi ved tage bestik af situationen. Hvad var det, der skete, og hvordan kunne det ske. For det andet er vigtigt at holde fast i dialogen. Dialogen med politiet, supporterne og Brøndby Kommune.
Det samme synspunkt har Christian Schultz, kommunikationschefen i Brøndby IF A/S:
– Episoden fandt sted 400-500 meter fra stadion, så det er naturligvis en opgave for politiet. Vi kan slet ikke gøre noget i sådan en situation.
Det Brøndby IF A/S kan bidrage med er ifølge Christian Schultz dialog og samarbejde:
– Vi har tæt samarbejde med politiet og myndighederne. Vi holder for eksempel løbende dialogmøder. På de her møder diskuterer vi, hvordan kampene bedst kan afvikles.
Også medierne spiller en vigtig rolle i dialogen, forsikrer Christian Schultz, på spørgsmålet om, hvorfor man ikke på Brøndby IF A/S hjemmeside kan finde en omtale af balladen:
– Det skal man ikke lægge noget i. Vi stiller jo genre op og fortæller om det, der skete, både til Ekstra Bladet TV2 News og nu til Folkebladet. Jeg tror ikke, der er så mange, der tjekker vores hjemmeside, så vi kommer bredere ud, når medierne kontakter os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top