fbpx
Børnehaver får nye hjemmesider
Snapshot.jpg
Glentebo er en af de institutioner i Brøndby, der har fået ny hjemmeside.
BRØNDBY. Brøndby Kommune lancerer nye hjemmesider til daginstitutioner. Hjemmesiderne er især rettet mod forældre, der endnu ikke har børn i institutioner

Nye, ensartede og brugervenlige hjemmesider skal gøre livet lidt lettere for nybagte forældre. For knap er man blevet forældre, før man skal beslutte, hvor og hvordan ens barn skal passes, den dag barslen er slut.
Det kan virke lidt uoverskueligt at forholde sig til. Men nu skal 25 nye hjemmesider for alle pasningstilbud i Brøndby, børnehuse, dagplejen og en børnehave, gøre det lidt nemmere.
Det gælder naturligvis også for tilflyttere til kommunen.

Tiltrængt
De nye hjemmesider indeholder nemlig svar på alle de spørgsmål, som forældre typisk har, når de skal vælge pasning til deres barn; Hvordan ser det enkelte tilbud ud? Hvad står de for? Hvordan ser dagligdagen ud? Og hvad lægger de vægt på? På et stort kort, kan man desuden se hvilke daginstitutioner, der ligger i nærheden af ens bopæl.
– Vi glæder os meget til lanceringen af de nye hjemmesider, for det har længe været både ønsket og tiltrængt at kunne præsentere vores dagtilbud på en nem og informativ måde, siger Charlotte Faldt Andersen, der er fagchef for dagtilbudsområdet i Brøndby Kommune.

Nemt at vælge
De mange nye hjemmesider er blevet til med udgangspunkt i dialog, workshops og brugerundersøgelser, hvor pædagoger og forældre har været med til at give input og kvalificere hjemmesiderne, så de lige præcis giver svar på de spørgsmål, man som forældre har. Hjemmesiderne er desuden fyldt med billeder fra den enkelte institution.
– Alle forældre er fortsat velkomne til at besøge de institutioner, som de gerne vil skrive deres barn op til. Nu kan de blot sidde i fred og ro derhjemme og orientere sig i alle mulighederne og få svar på en lang række af deres spørgsmål, som de tidligere var nødt til at aftale et møde for at få. Og da hjemmesiderne er opbygget i et såkaldt ’responsivt design’, tilpasser de sig automatisk størrelsen på den skærm, man bruger, hvad enten det er en pc, en smartphone eller en tablet, siger Charlotte Faldt Andersen.

Passer til hovedsiden
Hjemmesiderne er opbygget i samme system som kommunen hovedhjemmeside brondby.dk og har derfor ikke kostet penge, idet det nuværende system har kunnet anvendes. Alle sider har desuden en feedback-funktion, der skal være med til at sikre brugervenligheden både nu og fremover. Her skriver man blot forslag til forbedringer, som hurtigt kan blive indarbejdet.

Se de nye hjemmesider på www.brondby.dk/dagtilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top