fbpx
Atletikveteranerne i rekordhumør
atletik.jpg
Sven-Erik Dreisig med medalje
ATLETIK. 2016 er startet med flere danske rekorder og et væld af danske mesterskaber i GIC atletik

Ved de danske mesterskaber inde, lige før påske, viste veteranerne fra GIC Atletik igen, at de hører til blandt de mest vindende. Sven-Erik Dreisig (aldersgruppen 65+) var på skamlen seks gange og lidt overraskende satte han dansk rekord på 50m hæk med tiden 10.04 sek. Når han også var overrasket selv, er det fordi klubben ikke kan træne med hække om vinteren.
Klubbens bedste kastere viste også flaget ved DM med flere gode resultater. Finn Ankerstjerne (80+) startede året med at sætte dansk rekord i kuglestød med 11,02m, og ved DM tog han guldet med gode 10,95m. Ulla V Nielsen (65+) og Karsten Hessilt (60+) gjorde god figur med to sølvmedaljer, og Britta Durland (70+) støtte 5,21m til en 3. plads i kuglestød. Karsten Krog (55+) var i hopla og sprang 1,37m i højdespring til sølv, og efter en god fight tog han bronze i kuglestød.
På kvindesiden er der også løbere. Lisbet Hansen (60+) tog sig både af 50m løb og højdespring. Endelig var der arrangeret vægtkast uden for mesterskabsøvelserne og her deltog alle lokale kastere med gode resultater. Veteranerne fra Glostrup Atletik scorede ti guld, seks sølv og tre bronze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top