fbpx
Årsmøde i Ældre Sagen
ldresagen.jpg
Bagerst: Mogens Nielsen (Kasserer), Klavs B. Madsen, Peter Annfeldt (Suppleant), Peder Kähler (næstformand), Forrest: Sonja Annfeldt (formand), Bente Olsen og Mette Hansen, Lis Stochholm (sekretær) var fraværende.
GLOSTRUP. Ældre Sagen i Glostrup har den 13. marts 2016 afholdt sit årsmøde. Foreningen har i lighed med tidligere år haft et højt aktivitetsniveau og en meget flot medlemsfremgang

Det har været et godt år for Ældre Sagen i Glostrup. De har igen haft et højt aktivitetsniveau og medlemstal, som er sket med god hjælp af 81 frivillige. På årsmødet blev der uddelt 15 års nålen for en stor indsats til Grethe Helmark, der leder tryghedopkaldet og ligeledes til Bente Olsen, der leder stavgangsholdet og er tidligere næstformand.
Peter Annfeldt fik 10 års nålen for sit store arbejde som IT-ansvarlig og ligeledes til Sonja Annfeldt for hendes store arbejde som formand.
Også til Glostrup Kommune lød der en stor tak, som velvilligt lytter for foreningens henvendelser.
I Glostrup er der en række faste aktiviteter som IT-undervisning, besøgsvenner, tryghedsopkald, bridge, stavgang, bowling og dart.

Spisevenner
Som noget helt nyt er der med hjælp fra Glostrup Kommune sket opstart af Spisevenner. De første spiseværter har allerede meldt sig på banen, så har du mod på, at mødes og spise sammen med andre på et helt uforpligtende grundlag så er det bare at kontakte Ældre Sagen i Glostrup.
I uge 17 (sidste uge i april) løber et landsdækkende projekt af stablen – Danmark spiser sammen. Her vil der være en stor fællesspisning mandag den 25. april 2016 på Glostrup Bibliotek fra kl. 12.00 – 15.00 i den store sal. Der er desværre et begrænset antal pladser så her gælder princippet først til mølle.
Efter årsmødet hvor der skete nyvalg til bestyrelsen blev der afholdt konstituerende møde og Ældre Sagen i Glostrup har konstitueret sig med Sonja Annfeldt som fortsættende formand. Peder Kähler (nyvalgt) blev valgt som næstformand. Klavs Bressendorf Madsen, Bente Olsen og Mette Hansen blev valgt som menige medlemmer af bestyrelsen. Mogens Nielsen (nyvalg) blev uden for bestyrelsen valgt som kasserer.
Lis Stochholm fortsætter som sekretær og suppleant sammen med Peter Annfeldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top